‘Productie Samsung Galaxy S6 wordt verhoogd’

Samsung zou de productie van de onlangs uitgebrachte Samsung Galaxy S6 verhoogd hebben, dankzij enthousiaste en vooral flink inkopende providers. In april is het de bedoeling dat er nog een miljoen extra Galaxy S6-telefoons worden gemaakt. Dat wordt gemeld door de Zuid-Koreaanse Electronic Times en de website ET News.

Enthousiaste providers

Na de presentatie van de Galaxy S6 en de S6 Edge op het Mobile World Congress zouden de providers enthousiast gereageerd hebben en in totaal zo’n twintig miljoen exemplaren besteld hebben.

Als deze twintig miljoen telefoons vóór mei verkocht worden, kan er een tekort ontstaan omdat er de komende twee maanden maar dertien miljoen in elkaar gezet worden. Tijd voor de fabrikant om actie te ondernemen dus: liever teveel dan te weinig toestellen.

Meer exemplaren

En daarom zullen in april acht miljoen exemplaren van de band rollen in plaats van zeven. De productie in maart blijft gelijk: dan worden er ‘gewoon’ zeven miljoen toestellen geproduceerd.

Daarbij zou het vooral gaan om de reguliere Galaxy S6. Van de vijftien miljoen toestellen die nog geproduceerd worden zou namelijk negen miljoen een Galaxy S6 zijn en en vier miljoen een Galaxy S6 Edge.

De Galaxy S6 en S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 is Samsung’s nieuwe vlaggenschip en deze heeft een 5,1 inch groot scherm, een 16-megapixelcamera en een eigen Exynos 7-processor. De behuizing is van glas en metaal. De telefoon heeft een adviesprijs van 699 euro.

De Samsung Galaxy S6 Edge heeft een scherm dat over de randen van het toestel buigt, wat vele extra features meegeeft. Zo kun je bijvoorbeeld je vergrendelde telefoon bedienen en in diezelfde modus notificaties laten tonen. De Galaxy S6 heeft een adviesprijs van 849 euro.

In onderstaand filmpje van Samsung wordt het design van de Galaxy S6 onder de loep genomen. En dat is niet zomaar een design, aangezien Samsung een andere designrichting is ingeslagen: met de S6 is namelijk afscheid genomen van de plastic behuizing.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones