Profiteer tijdelijk van 75 euro cashback bij aanschaf LG V30

Profiteer tijdelijk van 75 euro cashback bij aanschaf LG V30

De LG V30 komt begin december op de markt en heeft een adviesprijs van 899 euro meegekregen. Voor menigeen betekent dit bedrag bijna letterlijk een rib uit je lijf. Gelukkig verzacht LG de pijn enigszins en krijg je tijdelijk bij aanschaf van een V30 75 euro teruggestort op je rekening. Wij leggen in dit artikel alles uit over de actie en de bijbehorende voorwaarden.

LG kondigt de actie vandaag aan op een speciaal opgezette actiepagina.

Afgelopen september maakten we kennis met de LG V30. Dit toestel is ten opzichte van zijn voorganger behoorlijk veranderd en volgens ons ten goede. Zo beschikt het toestel over een fraai, groot OLED-beeldscherm met minimale aanwezigheid van randen (bezels) waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt voor al je apps, films en games. Ook is het toestel voorzien van de snelste specificaties van het moment en spitst hij zich toe op multimedia-gebruik. Onder meer de speakers zijn van de hoogste kwaliteit maar ook de twee camera’s aan de achterkant mogen er absoluut zijn. Als klap op de vuurpijl vind je ook een B&O headset gratis en voor niets in de verpakking, in tegenstelling tot veel andere telefoons van tegenwoordig. Al dit moois heeft echter wel een prijskaartje, en een flinke ook.

Tijdelijk 75 euro terug bij aanschaf LG V30

Het toestel kost maar liefst 899 euro. Hiermee is hij wel goedkoper dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 8 of Apple iPhone X, maar alsnog: het is een hele hoop geld. LG doet echter zijn best om de pijn in je portemonnee enigszins te beperken en komt met een actie op de proppen. Wanneer je tussen 13 november 2017 en 31 januari een LG V30 bij één van de deelnemende partijen aanschaft, krijg je namelijk 75 euro teruggestort op je rekening. Hierdoor betaal je na teruggave dus 824 euro voor het nieuwe LG vlaggenschip, oftewel bijna tien procent minder. Meedoen is kinderlijk eenvoudig. Na aanschaf van je toestel navigeer je naar de speciaal opgezette actiepagina en registreer je het toestel. Houd hierbij een kopie van de aankoopbon bij de hand.

Voorwaarden van de actie

Je dient deze namelijk te uploaden. Ook je IMEI-nummer moet je registreren. Dit getal bestaande uit 15 cijfers vind je op de verpakking, op het toestel zelf of in het instellingenmenu. Je hebt tot en met 14 februari 2018 de tijd om deze registratie te voltooien. Ben je te laat, dan heb je pech. Binnen zes weken na registratie gaat LG over tot uitbetaling. Zij storten het bedrag van 75 euro op het door jouw opgegeven rekeningnummer.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones