Provider Tele2 wint in populariteit in Nederland

Provider Tele2 wint in populariteit in Nederland

Tele2Het eerste kwartaal van dit jaar was een goed kwartaal voor Tele2 in Nederland. De afgelopen 3 maanden heeft Tele2 er 47.000 klanten bij gekregen. Hiermee is het totale aantal Tele2 klanten in Nederland gestegen naar 741.000. Tele2 maakt gebruikt van het netwerk van T-Mobile en staat vooral bekend om zijn lage prijzen.

Omzet en klanten van Tele2 enorm gestegen

Zowel de omzet als het aantal klanten van provider Tele2 zijn in Nederland behoorlijk gestegen. Het afgelopen kwartaal zag Tele2 zijn klantenbestand in Nederland met 47.000 nieuwe leden stegen. Ook is de omzet het eerste kwartaal met 39 procent gestegen ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar geleden. Tele2 had het afgelopen een omzet van 30 miljoen euro.

Tele2 is van oorsprong een Zweedse provider en is actief in vele Europese landen. Na Zweden is de omzet in Nederland het grootst. Tele2 biedt niet alleen abonnementen voor mobiele telefoons maar wordt ook steeds groter in het aanbieden van abonnementen voor TV, internet en telefonie.

Tele2 biedt onbeperkt internet abonnementen aan

Dat de omzet zo gestegen is komt mede door de introductie van zijn nieuwe abonnementen in 2014. Dit jaar is Tele2 overgestapt naar “Non-Stop” abonnementen. Dit zijn mobiele telefoon abonnementen waarbij je een vast bedrag in de maand betaald voor onbeperkt gebruik van bellen, sms en internet. Bij het abonnement sluit je een databundel af en zodra deze hoeveelheid is verstreken kan je als klant gewoon door blijven internetten. De snelheid waarmee je download daalt dan echter naar 64 kbps. Deze snelheid zal niet voldoende zijn voor streamen, maar biedt nog genoeg mogelijkheden om onbeperkt te kunnen whatsappen.

Bekijk het laatste nieuws over Tele2:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones