Reclame toont Live Message functie Samsung Galaxy Note 8

Reclame toont Live Message functie Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is nu sinds enkele dagen officieel in ons land te verkrijgen. We weten dat het toestel het tijdens de pre-order fase uitstekend heeft gedaan en Samsung is zonder meer van plan dat succes te behouden. Om succesvol te zijn moet je echter zorgen voor naamsbekendheid. Precies dat moet de nieuwe reclame voor het toestel teweegbrengen.

De tijden dat reclame irritant was liggen inmiddels (gelukkig) grotendeels achter ons. Steeds vaker zijn reclames op een originele wijze gemaakt om zodoende de aandacht van de consument beter te kunnen grijpen. De nieuwe Samsung Galaxy Note 8 reclame valt zonder meer in deze categorie. Deze reclame bestemd voor tv toont een tot over de oren verliefd stel en hun weg naar de liefde. Via de nieuwe Live Message functie van het toestel communiceert men met elkaar. Aan het slot van de reclame volgt uiteraard een gelukkig einde. Interessant aan de reclame is de doelgroep. Waar Galaxy Note toestellen voorheen vooral bestemd waren voor professionals en het zakenleven, poogt deze reclame overduidelijk ook ‘gewone’ consumenten aan te spreken.

Over de Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 heeft immers ook voor vrijwel iedereen iets te bieden. Op moment van spreken is het toestel waarschijnlijk dé beste telefoon van het moment. Dit heeft alles te maken met zijn indrukwekkende beeldscherm, snelle prestaties en ongekende mogelijkheden. De behuizing van het toestel is compleet gemaakt van glas waardoor hij een luxueuze look & feel meekrijgt. Het beeldscherm meet van linksboven tot rechtsonder liefst 6.3 inch en kenmerkt zich door een indrukwekkende scherpte. De resolutie is namelijk maar liefst 1440 bij 2960 pixels. Hierdoor is de beeldverhouding 18:9. Maar liefst 84 procent van de gehele voorzijde wordt immers gebruikt door het scherm. Verder biedt de behuizing plaats aan een vingerafdrukscanner, hoofdtelefooningang en USB-C kabel.

Onder de motorkap

Onder de motorkap wordt het Samsung vlaggenschip aangestuurd door de Snapdragon 835 chipset. Dit is momenteel de best verkrijgbare processor uit de stal van Qualcomm. De octa-core processor wordt vergezeld door 6 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag. Aan de achterzijde van het toestel tref je verder twee 13 megapixelcamera’s met optische beeldstabilisatie, twee led-flitsers en 2 x optische zoom. De camera aan de voorzijde beschikt over 8 megapixels aan resolutie en onder meer Auto-HDR. De accu van het apparaat heeft een capaciteit van 3300 mAh en gaat zodoende lekker lang mee. Tot slot beschikt de Samsung Galaxy Note 8 over een waterdichte behuizing. Het toestel heeft een adviesprijs van 999 euro en is verkrijgbaar in Maple Gold en Midnight Black.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones