Render van Amazone smartphone uitgelekt

AmazonDe website BGR heeft een render gelekt van wat mogelijk de nieuwe smartphone van Amazon moet zijn. Het toestel, dat wat wegheeft van de iPhone 5 en de Nexus 4, heeft een uniek aantal camera’s aan boord: maar liefst zes. Naast twee normale camera’s zouden er ook nog vier infraroodcamera’s op de telefoon zitten. De vier camera’s, één in elke hoek op de voorkant, meten hoe de gebruiker naar het scherm kijkt, om zo een 3D-weergave op het scherm te kunnen creëren.

Al jaren gaan er geruchten over een eventuele smartphone van Amazon. Het bedrijf, vooral bekend vanwege zijn webwinkel, heeft al enkele tablets uitgegeven met een eigen versie van Android. Volgens deze nieuwe geruchten zou daar dus een smartphone bijkomen, die op dit moment zelfs al in productie zou zijn. BGR heeft al eerder afbeeldingen van het toestel gepubliceerd, en er wordt dan ook aangenomen dat het bedrijf bronnen heeft die nauw betrokken zijn bij de webshop.

Amazon-Smartphone

Specificaties

Volgens BGR zal het toestel een 4,7-inch scherm krijgen met een resolutie van 720p. De telefoon zal een quadcore-processor krijgen van Qualcomm en zal zijn uitgerust met 2GB RAM. Het toestel zal draaien op Android, maar vanwege een totale make-over door Amazon zullen de gebruikers het besturingssysteem van Google nauwelijks herkennen. De OS van de smartphone zal lijken op die van de Amazon tablets.

Volgens BGR zal de smartphone ergens in het derde kwartaal van dit jaar op de markt komen. Het toestel moet omgerekend tussen de 200 en 300 euro gaan kosten.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones