Reuze Galaxy S7 Edge en zuinige LPDDR4 6 GB chip

Reuze Galaxy S7 Edge en zuinige LPDDR4 6 GB chip

Samsung staat deze week op verschillende manieren in het nieuws. Zo weten we dankzij een technologie beurs in China weer een stuk meer over de nieuwe Samsung Galaxy Note 6 en zien we de grootste Samsung ooit verschijnen.

Een immens billboard van de Samsung’s Galaxy S7 Edge is verrezen op een belangrijke verkeersader in het Soko district in Moskou.

Nieuws Galaxy Note 6

Onlangs introduceerde Samsung zijn LPDDR4 RAM-modules die zijn gefabriceerd op 10nm. Tijdens een Techbeurs in China legde het bedrijf het grote voordeel van de nieuwe LPDDR4 uit. Het voordeel van dit geheugen ten opzichte van de 20nm oude modules is dat het aanzienlijk meer vermogen bespaart. Sinds de laatste 2 jaar zijn meer en meer vlaggenschepen gaan draaien op LPDDR4. De Zuid-Koreaanse fabrikant gebruikt volgens geruchten een nieuwe LPDDR4 6 GB chip in de Galaxy Note 6. De presentatie van de Samsung phablet verwachten we in augustus. Naast Note 6 geruchten over het snelle werkgeheugen spreekt men ook over een 5,8-inch AMOLED display, een irisscanner en ook de nieuwe Qualcomm Snapdragon 823-processor.

Onmisbare Samsung Galaxy S7 Edge

De Russen in Moskou die twijfelen over een Samsung Galaxy S7 Edge, worden een handje geholpen door Samsung. De Zuid-Koreaanse smartphone fabrikant heeft zijn vlaggenschip letterlijk onmisbaar gemaakt voor een groot deel van de inwoners van Moskou. In Moskou is nu de aller grootste Galaxy S7 Edge ooit te zien. Het reclame bord in de vorm van een S7 Edge is 80 meter hoog en heeft een breedte van 40 meter. Zoals je kunt zien in de onderstaande video bevind het bord zich op een zeer strategische plek waar twee grote wegen splitsen. Het bord is vanaf 2 kilometer verder nog te zien en mensen die vanuit de binnenstad van naar het internationale vliegveld gaan, rijden er langs. Zo heeft deze immense Samsung Galaxy S7 Edge dagelijks zijn 800.000 potentiële verkeerskijkers

Geïnteresseerde in de abonnementen met een Samsung Galaxy S7 Edge kunnen hier het overzicht vinden van de huidige aanbiedingen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones