Robin Mobile introduceert Pokémon Go abonnement

Robin Mobile introduceert Pokémon Go abonnement

Robin Mobile speelt in op de trend die Pokémon Go heet. Hoe? Door als eerste provider een nieuw maandabonnement te introduceren waarmee gebruikers onbeperkt kunnen bellen, sms’en en mobiel internetten: het Robin Go-abonnement.

Dat laat Robin Mobile weten via een persbericht.

Over Robin Mobile

Robin Mobile is een relatief nieuwe speler in telecomland. Hij bedrijf werd in 2013 opgericht en onderscheidt zich van zijn concurrenten door enkel bundels aan te bieden waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen, sms’en en surfen op internet. Om haar driejarige jubileum te vieren verdubbelde de provider in juni de maximale internetsnelheden van nagenoeg al zijn abonnementen. Met Robin Entree krijg je een internetsnelheid van 64 kbps, maar kost dan ook slechts 14,95 euro per maand. De snelheden van andere abonnementen lopen uiteen van 800 kbps tot 25 Mbps.

Het grote voordeel van een abonnement bij Robin Mobile is dat je je nooit op bijkomende kosten hoeft te rekenen: je belminuten, sms’jes en aantal MB’s zijn immers onbeperkt. Voor Pokémon Go spelers een ideale oplossing. Om het spel goed te kunnen spelen moet je behoorlijk wat kilometers te voet afleggen. Dat betekent dus dat je een flink beroep moet doen op mobiele data. Voor deze doelgroep is het nieuwe maandabonnement de oplossing.

Robin Go

In het persbericht vertelt oprichter en CEO Wilfred Rottier dat de klantenservice de afgelopen weken plat is gebeld door consumenten met vragen over welk abonnement het best bij hen past om Pokémon Go te spelen. Met deze vraag is het telecombedrijf aan de slag gegaan en het resultaat is een nieuw maandabonnement: Robin Go.

Net als bij alle andere abonnementen die Robin Mobile aanbiedt, beschik je met Robin Go over een onbeperkt aantal belminuten, sms’jes en data. Grote verschil tussen de bundels is de down- en uploadsnelheid van mobiel internet. Met het nieuwe Robin Go-abonnement krijgen klanten een datasnelheid van maximaal 1,1 Mbps, een snelheid die naar eigen zeggen “ruim voldoende is om onbezorgd Pokémon Go te spelen”. Wel waarschuwt de provider dat er slechts een beperkt aantal Robin Go-maandabonnementen beschikbaar zijn. Dit omdat er veel geregeld moest worden op korte termijn om het nieuwe abonnement te introduceren.

Robin Go is vanaf vandaag beschikbaar voor consumenten. Het abonnement kost 24,95 euro per maand en is maandelijks opzegbaar.

Robin Mobile Pokémon Go maandabonnement

Pokémon Go

Pokémon Go is een regelrechte hit dat alle records breekt. Niet alleen is de mobiele game vele miljoenen keren gedownload in korte tijd, ook brengt het spel behoorlijk wat geld in het laatje. Zo schoot de koers van het aandeel Nintendo in no-time omhoog. Toen de gamemaker maandag aan zijn investeerders bekende dat het bedrijf slechts een bescheiden aandeel in Niantic bezit –het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Pokémon Go– ging de koers met bijna 20% onderuit. De verwachting is dat we vandaag en morgen ook nog dergelijke koersdalingen kunnen verwachten.

Nintendo zei tevens dat Pokémon Go niet de kip met de gouden eieren is en het bedrijf slechts een klein bedrag aan inkomsten oplevert. Deze extra inkomsten worden geschat op een slordige 10.000 dollar per minuut, oftewel zo’n 14,4 miljoen dollar per dag.

Bekijk het laatste nieuws over Robin Mobile:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding