Rode Sony Xperia XZ Premium op komst

Mocht je nou al geïnteresseerd zijn in de nieuwe Sony Xperia XZ Premium, maar de huidige kleuren iets te saai vinden, is dit wellicht je kans! Vandaag duiken er namelijk foto’s op van deze nieuwe Sony topper waarin hij ten tonele verschijnt met rode jasje. Wanneer mag je deze versie op de Nederlandse markt verwachten? Lees er alles over in dit artikel.

Vandaag is rood

De Sony Xperia XZ Premium werd afgelopen Mobile World Congress te Barcelona aangekondigd ten overstaan van de aanwezige pers. Hierbij was er sprake van twee kleuren waarin het toestel direct zou verschijnen: Deepsea Black en Luminous Chrome. Voor een maand geleden kwam daar de Bronze Pink kleur bij en nu is het ook tijd voor een rode variant. De onderstaande foto spreekt immers boekdelen. Het enige onzekere is nog wanneer deze versie zijn entree gaat maken op de Nederlandse markt. Indien je de afbeelding namelijk nader bekijkt, zie je linksboven het logo van de Japanse telecomprovider NTT DoCoMo. Dit zou kunnen impliceren dat het toestel enkel in Japan gaat uitkomen, of wellicht pas in een later stadium in ons kikkerlandje arriveert.

Wij verwachten echter dat het toestel ook onze kant opkomt. Sony presenteert immers vaker toestellen eerst in de thuismarkt Japan, voordat ze richting onze kant opkomen. De verwachting is dat het toestel hierbij dezelfde specificaties zal dragen als de andere versies van het toestel. En daar moet je blij mee zijn ook. De Sony Xperia XZ Premium is namelijk een en al vlaggenschip. Van de prestaties, 4K-display tot aan de uitgebreide camera. Alles is gericht op excellentie.

Sony Xperia XZ Premium specificaties

De Sony Xperia XZ Premium kenmerkt zich door een 5.46 inch 4K-display dankzij een resolutie van 3840 bij 2160 pixels. Dit levert een pixeldichtheid van een indrukwekkende 807 ppi op! Onder de motorkap wordt hij aangedreven door de razendsnelle Snapdragon 835 chipset met octa-core processor. Daarbij heb je de beschikking over maar liefst 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslag. De hoofdcamera aan de achterkant heeft een resolutie van 19 megapixels, f/2.0 diafragma en 25mm lens. Hiermee is het toestel in staat verschrikkelijk scherpe foto’s te schieten. Ook de 13 megapixel selfie-camera mag er absoluut wezen. De Sony Xperia XZ Premium is sinds korte tijd in Nederland te verkrijgen en is hét toestel voor iedereen die op zoek is naar het beste van het beste.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones