Rode variant HTC U11 op komst

HTC U11

Onder de indruk van de HTC U11, maar ga je toch liever voor een ander kleurtje dan zwart, zilver, wit of blauw? Goed nieuws! Het Amerikaanse Twitter account van HTC verklapt namelijk dat er een nieuwe kleur op komst is. Volgens de berichten gaat het toestel op 20 juni onthuld worden, morgen dus.

Enthousiasme alom

De HTC U11 werd afgelopen maand aangekondigd tijdens een speciaal belegde persconferentie. Het toestel is internationaal uitstekend ontvangen en ook de verkoopcijfers tonen een positieve ontvangst. Deze positieve geluiden zijn maar goed. Het gaat namelijk al jaren niet zo goed met HTC en voornamelijk de mobiele divisie heeft het zwaar. De vorig jaar uitgekomen HTC U Ultra wist goede recensies te ontvangen, maar deed het qua verkoop minder dan verwacht. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de HTC 10. Een verkooptopper kan het Taiwanese bedrijf dus wel gebruiken. Het lijkt er op dat de U11 weleens de best verkopende HTC in tijden kan worden.

Tot nog toe zijn er vier kleuren van het toestel beschikbaar, waar zojuist een nieuwe kleur is bijgekomen. De foto verraadt een rode variant van het nieuwe HTC vlaggenschip waarbij de achterkant met een glimmend materiaal afgewerkt is.

Opbouwen van de hype

Op Twitter is de Amerikaanse divisie van de telefoonfabrikant al dagen bezig om een hype op te bouwen. Hierbij telt het af door middel van het tonen van cijfers in diens foto’s. Vandaag zijn we aanbeland bij de volgende episode en wordt het toestel aan de achterkant getoond. Zojuist verschijnt daar nog een tweede foto bij,  welke hieronder valt in te zien. Het toestel gaat de naam Solar Red dragen en het lijkt erop alsof het materiaal een bewerking heeft gehad. We durven het niet met zekerheid vast te stellen, maar het materiaal lijkt op hout. Aangezien alle foto’s afkomstig zijn vanuit Amerika, is het onzeker of deze variant ook in Europa op de markt komt. Zodra HTC het toestel officieel maakt, hoor je wederom van ons. We houden je op de hoogte!

 

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones