27 juni 2013 door in Samsung.

Samsung Galaxy S4Naast de Galaxy S4 Active en de Galaxy S4 Zoom gaan er geruchten over de komst van een nieuwe Samsung Galaxy S4 met een nog snellere processor dan de huidige S4. De nieuwe Galaxy S4 krijgt naar alle waarschijnlijkheid een snelle Snapdragon 800 processor. De huidige Galaxy S4 heeft een Snapdragon 600 processor. Of dit nieuwe toestel ook in Nederland uitkomt is nog niet bekend.

Razendsnel internet met LTE Advance

De informatie over dit nieuwe toestel is verschenen op een nieuwsblog van het bedrijf Samsung. Volgens interne bronnen zou deze nieuwe Samsung Galaxy S4 niet alleen over een snellere processor beschikken. Het toestel maakt ook gebruik van een nieuwe techniek voor razendsnel internet, genaamd LTE-A. Oftewel 4G Advanced. LTE-A maakt het mogelijk om sneller te kunnen internetten dan met de huidige 4G snelheden.

Beschikbaarheid van de nieuwe Samsung Galaxy S4

Het is nog moeilijk te zeggen of dit toestel Azië zal verlaten. Omdat het nieuws op dit moment alleen nog maar verschenen is op het interne nieuwsblog van de fabrikant zelf, wordt er verwacht dat het alleen uit zal komen in de landen rondom Azië. Voorlopig moeten wij Nederlands het dus nog doen met de huidige Samsung Galaxy S4 en de nieuwe Samsung Galaxy S4 Zoom, Samsung Galaxy S4 Active en de Samsung Galaxy S4 Mini.

Ben je nieuwsgierig naar alle mobiele telefoons van Samsung?
Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle abonnementen en aanbiedingen voor de nieuwste Samsung Galaxy’s.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones