Samsung brengt zakelijke variant Galaxy Note 8 uit

Samsung brengt zakelijke variant Galaxy Note 8 uit

Samsung brengt een zakelijke variant van de onlangs uitgekomen Galaxy Note 8 op de markt. Deze speciale variant beschikt over drie jaar garantie in tegenstelling tot de gebruikelijke periode van twee jaar. Ook biedt Samsung zakelijke klanten speciale software-updates alsmede ondersteuning voor KNOX aan.

Vooralsnog komt de speciale variant enkel in Duitsland uit. Of een Nederlandse uitkomst aanstaande is, valt op basis van huidige informatie niet te zeggen.

De Samsung Galaxy Note 8 is nu sinds enkele weken te verkrijgen. Officieel verscheen het toestel op 15 september jongstleden in ons land. Sindsdien haalt de nieuwe Samsung phablet nog regelmatig het nieuws. Zo wordt het toestel regelmatig door pers en consumenten besproken en hierbij veelal vergeleken met bijvoorbeeld de Apple iPhone 8. Wat veel mensen echter niet weten is dat telefoonfabrikanten een groot deel van hun omzet uit deals met het bedrijfsleven halen. De Samsung Galaxy Note-serie is vanaf begin af aan ingestoken als een toestel dat bij uitstek geschikt is voor zakelijk gebruik. Niet alleen beschikken de telefoons over een lekker groot en helder scherm, ook wordt multitasken dankzij de ingebouwde S-Pen stylus nóg gemakkelijker. Zo kun je bijvoorbeeld onderweg Excel-sheets bewerken of PowerPoint-presentaties in elkaar zetten.

Extraatjes voor de grote jongens

Niet zo gek dus dat fabrikanten als Apple en Samsung hun best doen om zakelijke klanten aan zich te binden. Vandaag maakt Samsung op diens officiële blog bekend dat het met een speciale variant van de Galaxy Note 8 gaat komen. Dit toestel zal enkel geleverd worden aan zakelijke klanten en beschikt over diverse voordelen ten opzichte van het standaardmodel dat in de winkels ligt. Ten eerste komt de zakelijke variant niet met twee, maar met drie jaar garantie. Daarnaast wordt deze variant geleverd inclusief driejarige licentie voor Samsung’s eigen beveiligingsdienst Knox. Steeds meer bedrijven maken hiervan gebruik. Tot slot krijgt de zakelijke variant geen gebruikelijke firmware-updates, maar speciale ‘enterprise updates’.

Over de Samsung Galaxy Note 8

Er valt hierbij niet te zeggen hoe duur deze zakelijke Samsung Galaxy Note 8 gaat kosten. Deze variant zal immers enkel in grote oplages besteld kunnen worden. Bedrijven zullen dus prijsafspraken met Samsung gaan maken en wellicht behoorlijk voordelig uit zijn. Qua software of hardware is er echter niks veranderd ten opzichte van het model dat in winkels ligt. Nog steeds krijg je een 6.3 inch Infinity Display met 1440 bij 2960 pixels resolutie tot je beschikking. Onder de motorkap is hij voorzien van snelle prestaties dankzij de Exynos 8895 chipset en dankzij de dual-camera opstelling aan de achterkant maak je indrukwekkende foto’s. De Samsung Galaxy Note 8 kost bij ons 999 euro en is beschikbaar in twee kleuren: Midnight Black en Maple Gold.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones