Samsung deelt tips voor Samsung Galaxy S8 (Plus)

Samsung deelt tips voor Samsung Galaxy S8 (Plus)

Jij wilt toch ook alles uit je splinternieuwe Samsung Galaxy S8 of Samsung Galaxy S8 Plus halen? Gelukkig helpt Samsung een handje en publiceert het bedrijf vandaag een hulpzame blogpost vol met handige tips en tricks. Benieuwd geworden? Lees dan vooral verder.

De Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus werden afgelopen 29 maart tijdens een grootschalig evenement aangekondigd. De nieuwe Samsung vlaggenschepen wisten hierbij hun verwachtingen volledig in te lossen en liet de harten van menig telefoonliefhebber wereldwijd sneller kloppen. De telefoons beschikken over een adembenemend Infinity Display, de beste prestaties, een ijzersterke camera en zitten bovendien boordevol innovatieve functies zoals Bixby. Hierbij kunnen al deze opties wat overweldigend zijn. Vandaar dat het Zuid-Koreaanse bedrijf vandaag een handig artikel heeft gepubliceerd waarin het duidelijk maakt hoe ook jij het maximale uit je toestel kunt halen.

In dit artikel bespreken we de belangrijkste tips samen met jou door.

Tips en tricks

Zo is het onder meer mogelijk om direct toegang te krijgen tot je thuisscherm ook al is het toestel momenteel vergrendeld. Dit doe je door in het instellingenmenu bij ‘Scherm’ te kijken en vervolgens het kopje ‘Navigatiebalk’ aan te tikken. Activeer hier de optie ‘Ontgrendelen met thuisknop’. Hierna kun je direct je toestel ontgrendelen, simpelweg door even hard op de thuisknop te drukken. Uiteraard beschikt de Samsung Galaxy S8 (Plus) over een groot Edge Display en ook deze kun je maximaal benutten. Activeer hiervoor de optie ‘Edge Screen’ in ditzelfde instellingenmenu.

Edge Screen

Hierdoor kunnen apps functionaliteiten toevoegen die je kunt zien door simpelweg vanaf de zijkant naar het midden te vegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sms’jes die getoond worden of een notificatie van een aankomende regenbui. Daarbij is het mogelijk om het scherm zo matig in te stellen dat hij ook notificaties toont, zelfs wanneer hij met het scherm richting het oppervlak ligt. Handig, want zo hoef je niet telkens je toestel erbij te pakken als je weer een App’je krijgt.

Ook is het mogelijk om meerdere vensters naast elkaar open te hebben staan door middel van Snap Window. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld een YouTube video aan het kijken bent en tegelijkertijd wil chatten via WhatsApp. Je plaatst hierbij gemakkelijk de video aan de bovenkant van je scherm zonder dat hij hierbij stopt of je chat-sessie wordt onderbroken.

 

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones