Samsung gaat update voor rode tint in schermen uitbrengen

Samsung gaat update voor rode tint in schermen uitbrengen

Samsung reageert razendsnel op de opmerkelijke problemen die enkele Samsung Galaxy S8 en S8 Plus gebruikers hadden. Ze ondervonden namelijk rode tinten in het scherm. Samsung reageert op de problemen door volgende week een update uit te brengen die de problemen verhelpt.

Klanten tevreden houden

Het was een kleine smet op de grandioze entree van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus afgelopen week. Gebruikers in voornamelijk Zuid-Korea klaagden op sociale media dat hun nieuwe toestellen enkele rare, rode tinten weergaven op het display. Samsung dacht zelf eerst nog aan wellicht foute instellingen van de gebruikers, maar het bleek toch echt aan de toestellen zelf te liggen. Gebruikers die hinder ondervonden van het opmerkelijke defect mochten hun toestellen omruilen bij een servicepunt van de fabrikant. Nu maakt Samsung bekend het probleem te erkennen, onderzoeken en met een update op de proppen te komen. De update komt ergens volgende week uit, zo stelt een Samsung vertegenwoordiger, een precieze datum is niet genoemd.

Dit bericht wordt gemeld door de Zuid-Koreaanse krant The Investor. Een goed staaltje schade management van de Zuid-Koreanen aangezien het rumoer op Weibo, de Aziatische Twitter, alsmaar toenam. Volgens de krant heeft Samsung opdracht gegeven aan al haar servicepunten wereldwijd om klanten met het probleem te informeren dat de update eraan komt. In Zuid-Korea hebben enkelen al vanaf 14 april de beschikking over de nieuwste vlaggenschepen. Vandaar dat het probleem daar het eerst is opgepikt. Ook in Nederland hebben mensen die het toestel in de pre-order tijd hebben besteld, al kunnen genieten van hun nieuwe telefoon. Indien je het toestel niet in de pre-order hebt weten te bemachtigen, moet je nog even geduld hebben tot 28 april.

Specificaties Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 heeft een beeldschermdiagonaal van 5.8 inch met een resolutie van 1440 bij 2880 pixels. Het toestel beschikt over een ontzettend groot scherm in verhouding tot de totale voorkant van het toestel. 83 procent van de voorkant bestaat immers uit daadwerkelijk scherm, een ongeëvenaarde prestatie! Onder de motorkap beschikt het toestel over een krachtige Exynos 8895 chipset en maar liefst 4 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant maak je foto’s met behulp van een 12 megapixelcamera welke onder meer over autofocus beschikt. Voor de selfies heb je een 8 megapixelcamera tot je beschikking. Je gemaakte foto’s sla je gemakkelijk op dankzij de standaard 64 GB aanwezige interne opslagcapaciteit.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones