Samsung Galaxy Ace J1 Neo maakt J-serie compleet

Samsung Galaxy Ace J1 Neo maakt J-serie compleet

Samsung Zuid-Afrika heeft officieel de Galaxy Ace J1 Neo op genomen in het assortiment. Dat weet PhoneArena vandaag te melden. Het is een budget toestel met een 4,3-inch scherm, 1 GB werkgeheugen en een Quad-Core processor.

Ace J1 Neo

Samsung Galaxy Ace J1 Neo

Ace J1 NeoSamsung Zuid-Afrika heeft in zijn assortiment aan toestellen een nieuw apparaat toegevoegd genaamd Samsung Galaxy Ace J1 Neo. Het toestel bezig een 4,3-inch Super AMOLED beeldscherm met bescheiden resolutie van 480 x 800 pixels. Het is overduidelijk een budget model gericht op de Afrikaanse markt. De Galaxy Ace J1 Neo krijgt zijn rekenkracht vanuit een 1,5 GHz quad-core processor met 1 GB aan werkgeheugen. De telefoon heeft 8 GB opslag. Vanwege het besturingssysteem en voor geïnstalleerde apps heeft de gebruiker beschikking over 4,4 GB aan opslag. Je kunt de opslag vergroten door een microSD-kaart. Het toestel ondersteund kaarten tot 128 GB.

Op de achterkant siert een 5-megapixel hoofdcamera. Aan de voorkant vinden we een 2-megapixel selfie camera. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, wit en blauw. De Ace J1 Neo heeft een 1900 mAh batterij en beschikt over een Ultra Power Saving Mode. Prijs en besturingssysteem van het toestel zijn nog niet bekend. Gezien het een budget model is, zal Android Lollipop een logisch besturingssysteem zijn. Het is onduidelijk of de Ace J1 Neo alleen bedoeld is voor de Afrikaanse markt.

Samsung J-serie

De nummer één smartphone maker is niet alleen bekend van de Galaxy S7 vlaggenschepen. Samsung maakt ook toestellen die ideaal zijn voor diegene die niet veel geld willen uitgeven aan een smartphone, maar wel de kwaliteit van een A-merk toestel willen. Samsung J-serie bestaat uit instapmodellen van Samsung. Dit jaar hebben we al verschillende exemplaren mogen verwelkomen en gister werd zelfs een enorme versie bekend gemaakt, de Samsung Galaxy J Max. Dit toestel zal een enorm 7-inch TFT beeldscherm krijgen met 1280 x 800 pixels resolutie. Een 1,5GHz quad-core chipset met 1,5 GB werkgeheugen geeft het toestel snelheid. Je films en muziek kun je kwijt op de 16 GB opslag die tot 200 GB is uit te breiden met een microSD-kaart.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones