Samsung Galaxy Folder 2 lekt opnieuw uit

Samsung Galaxy Folder 2

Benieuwd hoe de Samsung Galaxy Folder 2 er straks uit komt te zien? Telefoonabonnement.nl heeft op internet een groot aantal foto’s gespot waarop de aanstaande klaptelefoon is te zien.

Het is niet de eerste keer dat we de Samsung Galaxy Folder 2 voorbij zien komen. Eind augustus zagen we promotiemateriaal voorbijkomen waarop de klaptelefoon van Samsung in vol ornaat te zien was. Dat was echter één foto. Nu zijn er ook foto’s waarop de clamshell vanuit alle denkbare hoeken is te bewonderen.

De foto’s –die van opmerkelijk goede kwaliteit zijn– zijn online geplaatst door Steve Hemmerstoffer, de bekende beroepslekker en redacteur bij de Franse techwebsite Nowhereelse.fr. Tevens noemt hij de belangrijkste specificaties van het toestel op. Deze komen overeen met de eerdere geruchten.

Bekijk hieronder de fotogalerij van de Samsung Galaxy Folder 2.

Specificaties Samsung Galaxy Folder 2 (SM-G1600)

De Samsung Galaxy Folder 2 is de opvolger van de Galaxy Folder, een toestel dat rond dezelfde tijd vorig jaar zijn opwachting maakte. Dit model heeft weliswaar nooit zijn weg naar ons land weten te vinden, maar wie weet is het dit jaar anders.

De Galaxy Folder 2 heeft volgens het geruchtencircuit een 3.8 inch groot scherm met een resolutie van 480 bij 800 pixels. Onder de motorkap heeft Samsung naar verluidt een Qualcomm Snapdragon 425 geplaatst. Deze chipset bestaat uit vier 1.4GHz rekenkernen en wordt aangevuld met de Adreno 308 GPU. Verder heeft het toestel onder de kap 2GB aan werkgeheugen en 16GB intern geheugen. Deze is eventueel met microSD-kaart uit te breiden tot 128GB.

Verder heeft de Samsung Galaxy Folder 2 volgens de laatste geruchten een 8 en 5 megapixelcamera, een 1950 mAh batterij en kan hij twee simkaarten kwijt in de behuizing. Verder ondersteunt hij single-band WiFi (802.11 b/g/n), Bluetooth v4.2 (LE), WiFi Direct, microUSB 2.0 aansluiting en 4G/LTE-module. Het toestel wordt in ieder geval in de kleur goud aangeboden. Of hij ook in andere kleuren verschijnt is niet bekend.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de Samsung Galaxy Folder 2 officieel wordt onthuld is nog altijd niet bekend. Dat het niet lang meer gaat duren lijkt voorop te staan. Het prijskaartje bedraagt volgens Hemmerstoffer 285 dollar, zo’n 255 euro.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones