Samsung Galaxy J1 geintroduceerd

Samsung Galaxy J1 geintroduceerd

Zonder veel poespas heeft Samsung de nieuwe Galaxy J1 gepresenteerd. Al eerder lekte er gegevens uit over deze nieuwe budget smartphone van de fabrikant, maar nu kunnen wij met zekerheid de specificaties melden. Het toestel zal leverbaar gaan worden in drie verschillende kleuren, namelijk zwart, wit en goud.

Opkomende markten

Of deze Galaxy J1 werkelijk op de Nederlandse markt verschijnt is nog maar zeer de vraag. Eind vorig jaar heeft Samsung te kennen gegeven geen budgetmodellen meer in Europa uit te brengen en enkel nog goedkopere smartphones in opkomende markten te lanceren. Hierbij moet je denken aan landen zoals India en China. Het is dus aannemelijk dat deze Galaxy J1 nooit Nederlandse bodem zal raken. In ieder geval zal de nieuwe Galaxy J1 onder de 150 euro verkocht gaan worden en hierdoor is deze smartphone ideaal voor de opkomende markten.

Specificaties

De nieuwe Galaxy J1 krijgt een 4.5 inch touchscreen mee die een maximale resolutie toont van 800 x 480 pixels. Het scherm is gemaakt op basis van de befaamde AMOLED-technologie. Voor de rekenkracht is gekozen voor een 1.3 Ghz quad-core processor die wordt ondersteunt door 1 GB werkgeheugen. Aan de achterzijde treffen wij een respectabele 5 megapixels camera aan en voor de selfies is een 2 megapixels camera te beschikking. Voor de opslag van de foto’s en video’s die zijn gemaakt is standaard 8 GB opslagruimte beschikbaar, maar dit kan uitgebreid worden met een microSD-kaart. Op papier is de Galaxy J1 dus zeker geen slechte smartphone en in onze ogen ook een prima kandidaat voor de Nederlandse markt. Wij hopen dan ook van harte dat uiteindelijk ook deze Galaxy J1 op de Nederlandse markt leverbaar zal worden.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Paul Herps
Over de auteur: Paul Herps

Telecomfanaat waarbij het er met de paplepel is ingegoten. Dankzij zijn vader een enorme interesse in telecom in de ruimste zin van het woord. Volgt alle ontwikkelingen op de voet en schrijft hier graag over. Buiten kantooruren vaak op het rally circuit te vinden.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones