Samsung Galaxy J2 Pro 2018 specificaties uitgelekt

Samsung Galaxy J2 Pro 2018 specificaties uitgelekt

De Samsung Galaxy J2 Pro (2018) laat niet lang meer op zich wachten. Er is een officiële handleiding gelekt waarin enkele essentiële specificaties vermeldt worden. Hierdoor weten we dat het toestel onder meer met twee simkaarten overweg kan, een verwisselbare accu heeft en qua prestaties een instapper wordt. Een mogelijke verschijningsdatum of adviesprijs is nog niet bekend.

Uit een online verschenen handleiding kunnen we opmaken dat de Samsung Galaxy J2 Pro (2018) een degelijk budgettoestel wordt. Op de officiële Samsung-website is een handleiding voor het toestel gepubliceerd. Daardoor rijst het vermoeden dat het toestel binnenkort in de winkels komt te liggen. Of hij hierbij ook naar Nederland uitrolt, is niet bekend. Een eerdere variant, namelijk de Samsung Galaxy J2 2016, kwam niet in ons land uit. Een eventuele adviesprijs is nog niet bekend.

Dual-sim mogelijkheid en verwisselbare accu

De Samsung Galaxy J2 Pro (2018) krijgt een plastic behuizing. Een begrijpelijke keuze gezien het lagere segment waarin hij zich begeeft. Groot voordeel is wel dat de achterkant van de behuizing te verwijderen is. Hierdoor kun je zelfstandig de batterij vervangen. Dit scheelt aanzienlijk ten opzichte van een reparatie. Eveneens krijgt hij de mogelijkheid om met twee simkaarten tegelijkertijd overweg te kunnen: een functie die veel concurrenten niet gegeven is. Verder zijn er op de schetsen weinig verrassingen te spotten. Het toestel krijgt aan de voorzijde navigatieknoppen die niet niet in het scherm verwerkt zijn. Op de zijkanten zijn enkele fysieke knoppen geplaatst.

Samsung Galaxy J2 Pro (2018) specificaties

Na enkele schetsen van het toestel is een complete lijst met specificaties in de handleiding te vinden. Afgaande op deze gegevens kunnen we concluderen dat de Samsung Galaxy J2 Pro (2018) een degelijk budgettoestel gaat worden. Onder de motorkap wordt hij aangedreven door een Snapdragon 430. Deze instapprocessor uit de stal van Qualcomm heeft vier kernen. Zodoende is hij redelijk snel in dagelijks gebruik, al is intensief games bijvoorbeeld minder aan te raden. De processor wordt ondersteunt door 1.5 GB werkgeheugen en 16 GB aan geheugen. Het gerucht gaat al geruime tijd dat er ook een versie met 2 GB werkgeheugen en 32 GB opslag in de maak is.

Helaas geeft de handleiding geen uitsluitsel over enkele andere specificaties. Zodoende tasten we nog in het duister met betrekking tot cameraresoluties, accucapaciteit en functies. Wel lijkt het ons aannemelijk dat het toestel is uitgerust met 4G-internetsnelheid alsmede zaken als Bluetooth.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones