Samsung Galaxy J3 2017 komt eraan

Samsung Galaxy J3 2017 komt eraan

De nieuwe Samsung Galaxy J3 2017 zit eraan te komen. Het toestel duikt zojuist op in de officiële Oostenrijkse webshop van fabrikant Samsung. Hierbij wordt geen prijs vermeld, maar vermoedelijk gaat het toestel rond de 180 euro kosten.

De nieuwe Samsung Galaxy J3 2017 zit er dan eindelijk aan te komen. Het toestel is afkomstig uit de nieuwe 2017-serie waarvan eerder al de Samsung Galaxy J5 2017 en de Samsung Galaxy J7 2017 verschenen in ons land. Grote afwezige was tot nog toe de kleinste versie van deze nieuwe serie. Dit toestel duikt echter vandaag ineens op in de officiële webshop van Samsung in Oostenrijk. Hierbij wordt geadverteerd met de DUOS-versie. Hier kunnen niet één, maar twee simkaarten in geplaatst worden. Wanneer het toestel exact naar Nederland komt, is nog niet bekend. Dit zal echter niet lang op zich laten wachten, zo is de gedachte.

Prijs laat op zich wachten

Het toestel is al langere tijd verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Hier heeft de provider AT&T het exclusieve alleenrecht om exemplaren te verkopen en ze gaan voor een prijs van omgerekend 180 euro over de toonbank. De gedachte is dat het toestel voor een vergelijkbaar bedrag in Europa te koop zal zijn. De officiële productpagina van het toestel op de Oostenrijkse website laat geen prijs zien. Enkel de mogelijkheid om op de hoogte te worden gehouden is aanwezig. Voor degenen die niet precies weten wat de Samsung Galaxy J3 2017 ook al weer te bieden heeft, hebben we de belangrijkste specificaties op een rijtje gezet.

Over de Samsung Galaxy J3 2017

De Samsung Galaxy J3 2017 is de kleinste uit de nieuwe reeks Galaxy J-toestellen en heeft een beeldschermdiagonaal van 5.0 inch. Het toestel past hiermee gemakkelijk in je hand en het scherm is redelijk scherp dankzij zijn Super AMOLED HD-scherm. Onder de motorkap wordt het toestel aangedreven door een Exynos 7570 chipset met quad-core processor. Dankzij 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan interne opslag zul je daarnaast niet snel last hebben van vastlopende apps. De telefoon maakt foto’s dankzij een 13 megapixelcamera aan de achterzijde en een 5 megapixel variant aan de voorkant.

De hoofdcamera aan de achterzijde beschikt hierbij over autofocus, gezichtsherkenning, LED-flitser en f/1.9 diafragma. De selfie-camera heeft ook de beschikking over een LED-flitser en biedt de mogelijkheid om Full-HD video’s te maken. Het toestel wordt beschikbaar in de kleuren zwart, wit en goud en heeft een verwisselbare 2400 mAh accu onder de gelederen.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones