Samsung Galaxy J5 2017 duikt op bij Amazon Frankrijk

Samsung Galaxy J5 2017 duikt op bij Amazon Frankrijk

Foutje, bedankt! Het lijkt erop dat de Franstalige Amazon zijn digitale mond voorbij heeft gepraat. Kortstondig viel de nog onaangekondigde Samsung Galaxy J5 2017 via de website te bestellen. Kort na het ontdekken hiervan werd het toestel weer van de site af gehaald. Meest interessante punt is de releasedatum van 5 juni die bij het toestel gemeld werd.

Genoeg aandacht

Het gaat al maanden over de nieuwe Samsung Galaxy J-serie van 2017. Deze nieuwe line-up bestaat uit de toestellen Samsung Galaxy J3-, J5 en J7 2017. De ene keer valt er wat te melden over de specificaties, de andere keer duikt er een render op en afgelopen week gingen alle drie de toestellen met de volledige, figuurlijke billen bloot. Er doken namelijk afbeeldingen op waarop alle drie de toestellen vanaf alle zijden te zien waren. Daarbij weten we ook dat de toestellen uit komen in Nederland. De vraag is alleen: wanneer dan? Gelukkig geeft Amazon Frankrijk een voorzetje op deze vraag door de datum van 5 juni te noemen. Voor een korte tijd stond de Samsung Galaxy J5 2017 op de site van de webwinkel met als leverdatum 5 juni.

De datum van 5 juni lijkt ons overigens sterk, aangezien dat op het moment van schrijven morgen is. Daarbij is het vreemd dat de pagina binnen enkele minuten na het verschijnen, alweer offline gehaald werd. Een exacte leverdatum laat dus nog op zich wachten. In een eerder gelekte presentatie die in handen is gekomen van website Tweakers, werd een datum ergens in juni genoemd. Alhoewel we dus nog niet zeker weten wanneer het toestel uitkomt, weten we wel zeker hoe het toestel qua specificaties in elkaar zit.

Over de Samsung Galaxy J5 2017

De Samsung Galaxy J5 2017 heeft een beeldschermdiagonaal van 5.2 inch met een resolutie van 720 bij 1280 pixels. Het display is gemaakt van het welbekende Super AMOLED-materiaal. Onder de motorkap wordt het toestel aangedreven door de Exynos 7870 chipset met octa-core processor. Verder beschikt hij over 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan interne opslag. Deze interne opslag valt uit te breiden middels een micro SD-kaart. Aan de voorzijde bevindt zich een vingerafdruksensor en qua accu komt hij met een niet verwisselbaar 3000 mAh exemplaar. Het toestel draait uiteraard op Android 7.1.1 Nougat en wordt beschikbaar in de kleuren blauw, roze, goud en zwart.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones