Samsung Galaxy J5 (2017) gespot

Samsung Galaxy J5 (2017) gespot

Vandaag duiken twee afbeeldingen van de nog aan te kondigen Samsung Galaxy J5 (2017) op. Benieuwd naar het toestel? Lees dan snel verder.

Samsung Galaxy S8 (Plus) lancering

Momenteel heeft Samsung nergens anders aandacht voor dan voor zijn nieuwste vlaggenschepen, de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus. De telefoonfabrikant heeft echter een immense catalogus en brengt eigenlijk iedere maand wel nieuwe toestellen uit. Ook in het middensegment zitten de telefoonmakers niet stil, aangezien de Samsung Galaxy J5 (2017) is opgedoken! Dit toestel is de opvolger van de Samsung Galaxy J5, die in 2015 uitkwam. Dit toestel verraste vriend en vijand door een betaalbaar toestel met indrukwekkende specificaties te bieden. De ‘originele’ J5 stond bekend als een zeer solide middenklasser. Het lijkt erop dat de opvolger, de J5 (2017), wederom het middensegment gaat bedienen.

Gelekte afbeeldingen

Het toestel duikt vandaag op in enkele gelekte afbeeldingen. We zien zowel de achterkant als binnenkant van het toestel. Deze afbeeldingen komen niet helemaal als donderslag bij heldere hemel, aangezien het toestel onlangs al opdook in enkele keuringsrapporten. Onder meer de FCC, de telecomwaakhond uit de Verenigde Staten, en de WiFi Alliance, de organisatie die WiFi certificaten verstrekt, verraadden de spoedige komst van het toestel al. Helaas weten we momenteel qua specificaties niet veel meer dan het eenzame feit dat het toestel er inderdaad aan komt. Wél weten we dat het toestel waarschijnlijk modelnummer SM-J530 gaat krijgen en op Android 7.0 Nougat zal draaien. Ten tijden van de FCC-test draaide het toestel nog op Android 6.0 Marshmallow. Samsung kondigde echter onlangs aan alle nieuwe toestellen ten minste op Nougat uit te brengen.

Ook de gelekte afbeeldingen maken weinig duidelijk wat betreft de specificaties. Het enige dat eigenlijk te bespeuren valt is het feit dat het toestel aan de achterkant over één camera zal beschikken. Deze zal geleverd worden inclusief flitser. De vingerafdruksensor schittert dus in afwezigheid, al is het mogelijk dat deze zich wellicht aan de voorkant zal bevinden. Het is bij toestellen in de middenklasse categorie immers steeds gebruikelijker om vingerafdrukscanners te bevatten. Vooralsnog heeft Samsung zijn hoofd echter bij andere zaken, en zullen wij nog even geduld moeten hebben. Zodra er meer bekend wordt gemaakt lees je dat uiteraard als eerst bij ons.

 

 

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones