‘Samsung Galaxy J7 Plus 22 september te koop’

‘Samsung Galaxy J7 Plus 22 september te koop’

Volgens een nieuw rapport uit Thailand gaat de Samsung Galaxy J7 Plus vanaf 22 september in de verkoop. Het toestel kost hierbij rond de 350 euro. Vooralsnog maakt het toestel zijn entree in Thailand. Of en wanneer een Europese introductie volgt, is nog niet bekend.

De Samsung Galaxy J7 Plus is een verbeterde versie van de Samsung Galaxy J7 2017. Afgelopen weken dook het toestel al veelvuldig op in gelekte reclames, benchmarks en afbeeldingen. Het lijkt erop dat het toestel er nu dan toch echt aan zit te komen. Volgens een rapport uit Thailand, dat in handen is gekomen van de populaire website GSMArena, blijkt dat het toestel vanaf 22 september in de (digitale) winkels komt liggen. Let op, het betreft hier wel een release in Thailand zelf. Vanaf 1 september krijgen Thai de mogelijkheid om het toestel alvast vooruit te bestellen. Zij krijgen hierbij als presentje een Samung U Flex draadloze headset ter waarde van ongeveer 60 euro. De pre-order fase duurt tot en met 17 september.

Meer details bekend

Ook het vermoedelijke prijskaartje van het toestel is gelekt. Zo gaat de Samsung Galaxy J7 Plus naar verluidt zo’n 350 euro kosten. Het is nog niet bekend of, en eventueel wanneer, het toestel ook naar Nederland komt. Normaliter zijn Aziatische consumenten meer gefixeerd op hoogwaarde specificaties dan Europese consumenten. Het zou dus zomaar kunnen dat het toestel nooit onze kant opkomt. Wel is de vraag naar het toestel in Europa groot, getuige de vele reacties op het toestel. Wij sluiten ons aan bij dit tweede kamp en zouden het toestel graag onze kant zien opkomen. De Samsung Galaxy J7 Plus belooft immers een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te bieden en te beschikken over enkele aantrekkelijke functies, waaronder een dual-camera systeem.

Over de Samsung Galaxy J7 Plus

De Samsung Galaxy J7 Plus is zoals gezegd een uitgebouwde versie van de 2017 versie van de reguliere Galaxy J7. Dit laatste toestel ligt bij ons in de winkel. Over de specificaties van de Samsung Galaxy J7 Plus valt het een en ander te zeggen aangezien in een eerder stadium al een rapport uitlekte. Zo krijgt het toestel aan de voorzijde een 5.5 inch Super AMOLED beeldscherm met Full-HD resolutie. Onder de aluminium behuizing rust een octa-core processor, 4 GB werkgeheugen en 32 GB uitbreidbare opslag. Een van de meest kenmerkende functies van het toestel is de dual-camera opstelling aan de achterzijde. Deze sensoren beschikken over resoluties van respectievelijk 13 en 5 megapixels. De selfie-camera aan de voorkant beschikt over 16 megapixels aan resolutie. De accu heeft heeft een capaciteit van 3000 mAh.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones