Samsung Galaxy J7 2017 Plus gelekt

Samsung Galaxy J7 2017 Plus gelekt

Er is zojuist een nieuwe telefoon uit de Samsung stal gelekt: de Samsung Galaxy J7 Plus. Dit toestel huisvest aan de achterzijde een dual-camera en is in feite een verbeterde versie van de originele Galaxy J7. Het lijkt er niet op dat het toestel in Nederland gaat uitkomen.

Het zijn enerverende tijden voor Samsung. Aan de positieve kant blijft het bedrijf maar aankomen met nieuwe telefoons waaronder de Galaxy Note 8 die afgelopen week officieel onthuld werd. Aan de andere kant zijn er ook minder positieve ervaringen te vertellen. Zo blijkt vandaag dat de vicepresident van Samsung een celstraf van vijf jaar tegen zich geëist krijgt. We blijven voorlopig echter bij het positieve nieuws waar ook dit nieuwtje absoluut bijhoort. Uit een gelekte presentatie blijkt namelijk dat de Zuid-Koreanen spoedig een nieuwe telefoon gaan aankondigen: de Samsung Galaxy J7 Plus. Dit toestel is een verbeterde versie van de reguliere Samsung Galaxy J7 2017 die afgelopen jaar uitkwam. Meest onderscheidende kenmerk van het toestel zijn de twee camera’s aan de achterzijde.

Enkel in Thailand

De afgelopen week gepresenteerde Samsung Galaxy Note 8 is de eerste telefoon van Samsung die over een dual-camera opstelling beschikt. De tweede telefoon in deze reeks gaat dus de Galaxy J7 Plus worden. De informatie die vandaag is bekend geworden is afkomstig uit een gelekt Thais rapport. Hierin zijn direct al enkele officieel uitziende afbeeldingen van het toestel opgedoken alsmede uitgebreide specificaties. Naar verluidt volgt de officiële aankondiging dan ook spoedig. Waarschijnlijk zullen wij in Nederland echter niet aan de slag kunnen met het toestel. Naar verluidt wordt het toestel enkel beschikbaar in Thailand. Zij hebben hierbij keuze tussen de kleuren zwart, goud en roze. Over het prijskaartje bestaat nog veel onzekerheid.

Samsung Galaxy J7 Plus specificaties

De Samsung Galaxy J7 Plus huisvest aan de voorzijde een 5.5 inch Super AMOLED-beeldscherm. De resolutie is hierbij Full-HD, oftewel 1080 bij 1920 pixels. De behuizing lijkt van kunststof te zijn, alhoewel we dat niet zeker durven stellen. Grootste kenmerk van de telefoon is de dual-camera opstelling aan de achterkant. Deze camera’s huisvesten resoluties van 13 en 5 megapixels. Zij beschikken hierbij over diafragma waarden van respectievelijk f/1.7 en f/1.9. De selfie-camera aan de voorkant beschikt over een kwaliteit van 16 megapixels. Onder de glazen voorkant tref je een Exynos 7870 chipset aan. Deze octa-core processor wordt ondersteunt door 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan uitbreidbare opslag. Verder beschikt hij over een Bixby knop, vingerafdrukscanner en dual-sim mogelijkheid.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones