Samsung Galaxy Mega met abonnement in juni verkrijgbaar

Galaxy MegaDe Samsung Galaxy Mega is niet alleen de nieuwste smartphone uit de Samsung Galaxy serie, maar ook de grootste. Deze “Mega” phablet komt met zijn 6,3 inch beeldscherm dit voorjaar al naar Nederland.

Vlak na de aankondiging van de Samsung Galaxy S4 begonnen de geruchten dat Samsung bezig was met een nieuwe smartphone. Het gerucht zou gaan om een nieuwe Samsung Galaxy met een nog groter scherm dan de Galaxy Note 2. De Galaxy Note 2 heeft een 5,5 inch scherm en is daarmee een stuk kleiner dan de nieuw aangekondigde Galaxy Mega.

Specificaties van de Galaxy Mega

Een high-end smartphone is het helaas niet geworden. De Galaxy Mega heeft de volgende specificaties:
• 1.7 GHz Dual-Core processor
• 1.5 GB ram geheugen
• 8 GB intern geheugen (via Micro-SD uitbreidbaar tot 64GB)
• 8 Megapixel camera

De Galaxy Mega kan zich hierdoor niet meten met de nieuwste smartphones, zoals de Sony Xperia Z, iPhone 5 of de HTC One die allemaal een quad-core processor ingebouwd hebben gekregen.

Mogelijkheden van de Samsung Galaxy Mega

De Samsung Galaxy Mega werkt met Android 4.2 en heeft dezelfde functies als de Samsung Galaxy S4. Naast alle Apps die standaard te downloaden zijn, kan je het eenvoudig gebruiken als afstandsbediening voor je Samsung Smart TV. Verder heeft de telefoon Samsung Link waardoor je gemakkelijk afbeeldingen en video’s van jouw toestel kan projecteren op een ander Samsung apparaat.

Naast de standaard functies bevat het toestel een aantal mogelijkheden die speciaal voor de Galaxy Mega zijn ontwikkeld. Het is mogelijk om 2 schermen naast elkaar te zetten. Hierdoor kan je sneller en effectiever werken. Je kan bijvoorbeeld aan de ene kant de browser plaatsen en aan de andere kant S-Memo starten. Je hoeft dan niet meer te wisselen en kunt de teksten uit je browser direct kopiëren en opslaan. Deze functie maakt de Samsung Galaxy Mega een waardevolle Phablet die ook geschikt zal zijn voor zakelijk gebruik.

Samsung Galaxy Mega abonnement

Phablet

De term “Phablet” wordt steeds bekender. Een Phablet is een kruising tussen een smartphone en een tablet. Je kan het gebruiken om mee te bellen, maar is ook prima te gebruiken als tablet. Het scherm van een Phablet is minimaal 5 inch groot en maximaal 7 inch. De Samsung Galaxy Mega is de grootste Phablet van dit moment.

Samsung Galaxy Mega met abonnement

Ben je van plan om de Galaxy Mega aan te schaffen? Het toestel krijgt een adviesprijs van € 599,-. Combineer je dit met een telefoon abonnement hoef je in veel gevallen niets voor het toestel bij te betalen.

Nieuwsgierig naar dit toestel?
Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je eenvoudig en snel telefoon abonnementen van alle providers.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones