21 september 2014 door in Samsung.

tech-samsung-galaxy-note-4-8Het lijkt erop dat de Samsung Galaxy Note 4 op 17 oktober in Nederland uitkomt. Tenminste, dat zegt Samsung zelf. Met de kanttekening dat die datum nog kan veranderen. Daarbij weten we niet of de fabrikant de nieuwe Note eerder of later uit wil brengen.

Met een releasedatum half oktober is de Galaxy Note 4 aardig laat. Vorig jaar verscheen de Galaxy Note 3 namelijk al op 25 september. Samsungs nieuwe paradepaardje wordt al een week eerder verkocht in het Verenigd Koninkrijk. Daar verschijnt hij namelijk al op 10 oktober.

Over de nieuwe Note Edge met het gekromde scherm is nog geen releasedatum bekend, net als de smartwatch Gear S. Van de virtual reality bril weten we dat die nog dit jaar komt.

De nieuwe Note

De Galaxy Note 4 werd deze maand aangekondigd op de IFA-beurs in Berlijn. De Note 4 heeft een qHD-scherm van 5,7 inch (nu al het beste scherm) en telt 1440×2560 pixels. Er zit een processor in van 1,2 GHz. Verder heeft het (selfie)toestel een goede camera: zo telt de achterkant 16 megapixel en de frontcamera 3,7 megapixel.

Ook zit er weer een styluspen bij. Deze is drukgevoeliger gemaakt en uitgebreid met meer functies. Doordat het toestel draait op een Snapdragon 805-soc, is het een van de eerste toestellen met een 4G-ondersteuning.

De telefoon zal een adviesprijs krijgen van 799 euro. Benieuwd naar de verdere specificaties van het toestel? Check ze hier!

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones