25 september 2013 door in Samsung.

samsung-galaxy-noteDe Samsung Galaxy Note serie is naast de Galaxy S de meest populaire smartphone van Samsung. Hoewel de Samsung Galaxy Note 1 een moeizame start had is de Note 2 inmiddels dertig miljoen keer verkocht. Nu de Galaxy Note 3 net is uitgekomen zijn we erg benieuwd wat dit voor de verkoopcijfers gaat betekenen. Aan de specificaties van dit nieuwe toestel zal het in elk geval niet liggen.

Samsung Galaxy Note wordt steeds populairder

De eerste Samsung Galaxy Note was tegelijkertijd één van de eerste phablets die op de markt kwam. Hiermee had Samsung een nieuwe trend gezet. De Phablet is een smartphone die eigenlijk zo groot is dat je hem ook als tablet kan gebruiken. Het is een kruising tussen een tablet en smartphone, vandaar de naam: Phablet. De Galaxy Note werd door veel consumenten gezien als “te groot”. Hij zou niet lekker in je broek passen, onhandig met bellen etc. De meningen waren hierover verdeeld. Doordat bellen eigenlijk uit de mode begint te raken en het tegenwoordig steeds belangrijker wordt om gebruik te maken van mobiel internet werd de vraag naar grotere smartphones ook steeds groter.

Samsung Galaxy Note 2 dertig miljoen keer verkocht

De eerste Galaxy Note werd slechts 10 miljoen keer verkocht. Hiermee viel het eigenlijk tegen. De verwachtingen waren hoger maar de markt was er blijkbaar nog niet klaar voor. Een jaar later kwam Samsung met de Galaxy Note 2. Een verbeterde Galaxy Note die tevens nog een slag groter was. Dit toestel sloeg direct aan. Hoewel de specificaties minder waren dan die van zijn high end broertje Samsung Galaxy S3, was het toestel goedkoper en groter. Dit sloeg kennelijk aan, hij is inmiddels dertig miljoen keer verkocht. De Samsung Galaxy Note 3 is nu aangekondigd en binnenkort beschikbaar. Zodra we wat cijfers over deze nieuwe smartphone hebben, komen we daar direct op terug.

Bekijk alvast de beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy Note 3.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones