Samsung Galaxy Note 6 vanaf het begin ook in Europa

Samsung Galaxy Note 6 vanaf het begin ook in Europa

De Galaxy Note 6 verwacht men in september en deze keer zal het toestel naar alle waarschijnlijkheid ook Europa zien. Was de Note 5 nog voorbehouden aan enkele markten maar niet de Europese, de Note 6 gaan wij misschien zelfs in Nederland zien. Tot nu toe hoorde wij dat de aankomende Samsung Galaxy Note 6 genoeg werkgeheugen meekrijgt, 6 GB RAM, en een 5,8-inch touchscreen, vermoedelijk met QHD resolutie. Daarnaast is er sprake van een 12-megapixel camera achter en 64 GB of 128 GB aan interne opslagruimte. Misschien wordt de phablet zelfs geleverd met 256 GB. Recent is men te weten gekomen dat de Note 6 IP68 gecertificeerd zal zijn. Als dat waar is, dan volgt het toestel de Galaxy S7 Edge en kun je het gemakkelijk laten vallen in water tot 1,5 meter diep. Mits je daar binnen een halfuur achter komt en het toestel er weer uithaalt.

Populariteit Samsung Galaxy Note

“Size matters” meld een artikel van Digitaltrends waar het gaat over de Samsung Galaxy Note. De Note 5 is razend populair in Amerika en ook de Note 4 als we het laatste AnTuTu rapport mogen geloven. Volgens DigitalTrends is er een ding duidelijk als het gaat om de relatie van Amerikanen met hun smartphone; “hoe groter, hoe beter.” De drie populairste telefoons van 2015 in Amerika blonken vooral uit in grootte, 5,5 inch of groter. We mogen dan ook verwachten dat de Note 6 met open armen zal worden ontvangen in Amerika.

Size trends smartphones

De hedendaagse vlaggenschepen worden gelanceerd met beeldschermen rond de 5-Inch. De iPhone 6S met 4,7-inch, de Samsung Galaxy S7 krijgt 5,1-inch en bijvoorbeeld de nieuwe de Huawei P9 heeft een scherm van 5,2-inch. Terwijl de eerste iPhone nog een scherm van 3,5-inch had en ook de eerste Galaxy serie met 4-inch startte zien we dus een enorme stijging in de grootte van het beeldscherm. Waar dat eindigt is nog niet duidelijk. Apple heeft recent weer een stapje terug gedaan met zijn nieuwe iPhone SE, 4-inch. Toch zullen de grote beeldschermen niet meer weg te denken zijn nu smartphones zo veel meer gebruikersmogelijkheden hebben als vroeger.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding