Samsung Galaxy Note 7 S Pen met nieuwe functies

De komst van de Galaxy Note 7 is aanstaande en wij kunnen er persoonlijk al niet meer op wachten. Afgelopen weken is er steeds meer bekend geworden over de nieuwste phablet van deze fabrikant. Ook de S Pen beschikt naar alle waarschijnlijkheid over nieuwe functies die wij nog niet elders hebben gezien en hiermee wordt de S Pen een belangrijke toevoeging aan het dagelijkse gebruik van de Galaxy Note 7.

Vertalen

Er zijn natuurlijk talloze applicaties beschikbaar om bijvoorbeeld een webpagina snel te vertalen naar het Nederlands. Zelf prefereer ik de originele taal en soms stuit ik dan ook op een woord wat ik niet ken of niet goed in de context kan plaatsen. Dankzij de functie Translate kun jij met de S Pen boven het woord gaan hangen waarna de vertaling direct op het scherm verschijnt. Vrijwel elke taal wordt ondersteunt, of in ieder geval de talen waar de Galaxy Note 7 ook verkrijgbaar is. Een aparte applicatie is dus niet meer nodig en hierdoor bespaar je jezelf direct een hoop moeite.

Vergroten

De tweede functie die de nieuwe S Pen mee krijgt is Magnify. Zoals het woord het al zegt, net als Translate overigens, kun jij bepaalde delen op het scherm vergroten. Ook hierbij hoef je enkel maar boven een bepaald deel van het scherm te hangen met de S Pen waarna je dat gedeelte even vergroot. Erg handig wanneer je een foto goed wilt bekijken of wanneer je snel even de jaarcijfers duidelijk op het scherm wenst te hebben.

Wisselen

Dat de nieuwe Galaxy S7 Note een echte multitasker is blijkt wel uit eerdere berichten en de specificaties. Het is daarom niet vreemd dat jij op de achtergrond meerdere applicaties hebt werken en dankzij Glance kun jij heel makkelijk met de S Pen tussen de verschillende applicaties schakelen. Ook hierbij hoef jij maar boven een icoon te zweven waarna je makkelijk kunt schakelen.

Het gebruik van de S Pen wordt op deze manier wel heel erg makkelijk gemaakt en vooral gebruiksvriendelijk. De S Pen is daarom ook een mooie aanvulling op de toch al complete Galaxy Note 7 die het zakelijk gezien zeker goed gaat doen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones