Samsung Galaxy Note 8 groot verkoopsucces

Samsung Galaxy Note 8 groot verkoopsucces

De Samsung Galaxy Note 8 is nu al een doorslaand succes. Dat kan geconcludeerd worden uit een rapport van The Investor vandaag. De krant meldt dat het nieuwste Samsung vlaggenschip in thuismarkt Zuid-Korea al 270.000 keer verkocht is in één dag. Specifieke verkoopcijfers over Europa of Nederland zijn niet bekend.

De Samsung Galaxy Note 8 werd afgelopen 15 september officieel gelanceerd in zowel Zuid-Korea als Nederland. Aan aandacht heeft het nieuwe Samsung vlaggenschip niets te kort. Het toestel is op de eerste dag namelijk maar liefst 270.000 keer verkocht. Dit aantal ligt fors hoger dan de 160.000 stuks die diens voorganger, de Samsung Galaxy Note 7, wist af te zetten. Ook de Samsung Galaxy S8 welke afgelopen april verscheen kan deze cijfers niet overleggen. Dit toestel wist de eerste 260.000 keer over de toonbank te gaan. Naar verwachting worden de cijfers nog veel indrukwekkender de komende dagen. De drie grootste providers van Zuid-Korea hebben namelijk vermeldt maar liefst 850.000 abonnementen inclusief toestel te hebben verkocht.

Galaxy Note8

‘Samsung Galaxy Note 8 gaat 12 miljoen stuks verkopen’

Naar verwachting worden deze toestellen in de komende dagen aangesloten. Volgens diverse analisten gaat de Samsung Galaxy Note 8 daarmee het best en snelst verkopende Samsung toestel ooit worden. Lee-Soon-Hak – gerespecteerd analist bij een grote bank in Zuid-Korea – verwacht dat het toestel in totaal 12 miljoen stuks weet af te zetten. Dit is fors meer dan de 5.5 miljoen verkochte Galaxy Note 5 exemplaren. Over de Galaxy Note 7 hoeven we het uiteraard niet te hebben. Als reden voor dit verkoopsucces vermeldt de analist het goede tijdslot. De Apple iPhone X komt immers pas begin november op de markt. Tot die tijd heeft de Galaxy Note 8 relatief vrij spel op de markt voor phablets. Wel is er uiteraard concurrentie van bijvoorbeeld Xiaomi met diens Mi Mix.

Over de Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 biedt het beste dat je momenteel kunt verkrijgen in de wereld van telefoons. Aan de voorzijde tref je een schitterend 6.3 inch Super AMOLED-beeldscherm waarbij randen vrijwel verleden tijd zijn. Liefst 84 procent van de gehele voorzijde bestaat uit actief gebruikt scherm. Onder de motorkap wordt de Samsung Galaxy Note 8 aangestuurd door de Exynos 8895 chipset in combinatie met 6 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. De twee 12 megapixel camera’s aan de achterzijde maken schitterende foto’s dankzij 2 x optische zoom, optische beeldstabilisatie en Phase Detection Autofocus (PDAF). De camera aan de voorkant doet het 8 megapixels en maakt zodoende indrukwekkende zelfportretten.

De Samsung Galaxy Note 8 is verkrijgbaar in diverse kleuren. De adviesprijs bedraagt 999 euro. Je kunt zowel kiezen voor een los toestel, als toestel in combinatie met abonnement.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones