Samsung Galaxy Note 9 krijgt voornamelijk interne upgrades

Samsung Galaxy Note 9 krijgt voornamelijk interne upgrades

Samsung is de nummer één smartphone fabrikant in de wereld en presenteert jaarlijks twee premium smartphone lijnen, de Galaxy S en Galaxy Note. De aankomende Samsung Galaxy Note 9 belooft net zoals de Samsung Galaxy S9 geen grote design upgrade te krijgen.

Een van de bekende Twitter lekkers, OnLeaks, heeft deze week nieuwe 3D renders gedeeld van de Samsung Galaxy Note 9. De beelden zijn gemaakt in samenwerking met 91Mobiles en gebaseerd op de laatste lekken. In lijn met de algemene verwachting lijkt het ontwerp van de nieuwe Note erg veel op het ontwerp van de Samsung Galaxy Note 8. De voornaamste wijzigingen in het ontwerp zijn dunnere randen rondom het beeldscherm. Daarnaast is er natuurlijk een andere camera positie. In tegenstelling tot de Note 8 heeft Samsung de dual hoofdcamera bij de Note 9 horizontaal geplaatst met daaronder de vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy Note 9 moet het van interne upgrades hebben

Het tweede vlaggenschip van Samsung dit jaar wordt de Samsung Galaxy Note 9. In navolging van de Samsung Galaxy S9 zien we in 2018 weinig verschil tussen het ontwerp van oude en nieuwe Note vlaggenschepen. Het ontwerp van de Note 9 zal slechte op enkele punten verschillend van de Samsung Galaxy Note 8. Beide toestellen hebben een rechthoekig ontwerp met groot 6,3 inch Super AMOLED beeldscherm met een edge. Het grote verschil gaan we aan de achterkant zien. Daar tref je bij de Samsung Galaxy Note 9 namelijk een dual hoofdcamera die horizontaal geplaatst is. Daaronder zien we de vingerafdrukscanner op de nieuwe renders van OnLeaks. Geen vingerafdrukscanner onder het beeldscherm dus.

De grootste veranderingen zien we binnenin. Daar tref je de Snapdragon 845 processor van Qualcomm of Exynos 9810 van Samsung zelf. Naast die snelle krachtbronnen is er 6 GB aan werkgeheugen en ontvang je minstens 64 GB aan opslagruimte. De vingerafdrukscanner is dit jaar op een logische plek geplaatst net boven de hoofdcamera’s. Die hoofdcamera’s zijn de voornaamste upgrade ten opzichte van de Note 8. Je mag daar dual 12 megapixel camera’s inclusief het dual diafragma verwachten uit de Samsung Galaxy S9 Plus. Het tweetal is vermoedelijk nog geavanceerder dan die van de S9 Plus.

We verwachten dat Samsung de Samsung Galaxy Note 9 in augustus lanceert rond IFA 2019 in Berlijn.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding