21 september 2015 door in Samsung.

Samsung zou bezig zijn met de zoveelste smartphone lijn. De nieuwste geruchten spreken over een Galaxy O-serie, waar we eventueel binnenkort al wat officieel van kunnen horen. Er wordt namelijk gesproken van twee nieuwe Samsung telefoons: de Galaxy O5 en de Galaxy O7. Er gaan geruchten over een samenwerking met het virtual reality bedrijf Oculus (vandaar de O), en Oculus zou naar verluidt op 23 september een aankondiging hebben. Hier worden de nieuwe Samsung telefoons dus eventueel verwacht. Van de twee telefoons, is de Galaxy O5 nu opgedoken in een online benchmark, GFXBench.

Galaxy O5 specificaties

Als we de benchmark bekijken, dan is te zien dat het gaat om een instap level model, wat betreft de specificaties. Volgens de benchmark komt dit toestel met een 5 inch scherm op de markt, met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Als processor wordt er gebruik gemaakt van een quad-core Exynos 3475 processor, geklokt op 1,3 GHz. De lijst van specificaties worden voltooid door 1 GB RAM, 8 GB interne opslag, 8 megapixel camera achterop en een 5 megapixel camera voorop. Het toestel draait op Android 5.1.1.

galaxy-o5-gfxbench

Waar de Galaxy O5 het dus met een Exynos processor moet doen, krijgt de Galaxy O7 de beschikking over een Snapdragon 410 processor. Daarnaast is er nog een klein verschil tussen de twee telefoons te vinden: de Galaxy O7 heeft namelijk een 13 megapixel camera.

Mocht deze nieuwe lijn van Samsung inderdaad wat te doen hebben met de VR van Oculus, dan zullen we dat heel snel weten. Zoals gezegd zal Oculus op 23 september een evenement houden. Mocht er inderdaad iets tussen Samsung en Oculus spelen, dan zullen we het waarschijnlijk die dag al horen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!

(bron)

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones