26 oktober 2013 door in Samsung.

Samsung-Galaxy-S4Dat de Samsung Galaxy S4 een populair toestel is hebben we al vaker verteld. De eerste maand ging het nieuwe vlaggenschip van Samsung al tien miljoen keer over de toonbank. Inmiddels is het toestel alweer een half jaar te koop en is het verkoopaantal gestegen naar een slordige veertig miljoen keer wereldwijd. Dit is geen verkooprecord maar wel één van de best verkochte producten van Samsung.

Verkoop Samsung Galaxy S4 gestegen

In tegenstelling tot eerdere berichten waarin werd aangegeven dat de verkoop van de Samsung Galaxy S4 was ingestort zijn de verkoopaantallen juist gestegen. De afgelopen 2 maanden is de Galaxy S4 nog eens 10 miljoen keer verkocht. In totaal komt dit neer op 40 miljoen keer wereldwijd. Hiermee is dit één van de populairste smartphones van Samsung.

Samsung Galaxy S4 heeft last van iPhone 5S

Met de komst van de nieuwe iPhone 5S merkt Samsung wel dat ze meer moeite hebben met het verkopen van hun toestellen. Apple is nog altijd de grootste concurrent van Samsung en nu er twee modellen op de markt zijn uitgebracht merkt Samsung wel een daling in hun verkopen van de Galaxy S4.

Bekijk de beste aanbiedingen van Samsung Galaxy S4

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones