22 september 2014 door in Samsung.

Samsung-GALAXY-S5Het gaat heel goed met de Samsung Galaxy S5: zaterdag werd bekend dat het toestel in Duitsland al meer dan een miljoen keer is verkocht. Even werd gevreesd dat de Samsung Galaxy S5 zou worden overschaduwd door de nieuwe Galaxy Note 4. Maar er werd toch echt een feestje in Frankfurt gevierd toen de miljoenste koper zich afgelopen vrijdag meldde in Duitsland.

De miljoenste koper had flink haar geluksdag: behalve een bloemetje kreeg ze een cadeaubon van vijfhonderd euro mee naar huis.

Populair toestel

Dat het toestel populair is, is geen geheim. Het toestel pronkt met vele specificaties, scherp beeld en een aardige snelheid. In april van dit jaar stonden mensen in de rij om het nieuwe toestel aan te schaffen. Er werden dan ook 11 miljoen verkocht.

Note 4

En om het nog heel even over die Galaxy Note 4 te hebben… deze gaat binnenkort in de verkoop. Er wordt verwacht dat er 11 miljoen Notes worden verkocht dit jaar. Dat zijn een hoop, maar vast niet zoveel als Samsung gehoopt had: die aantallen zijn lager dan de verkoopaantallen van de Galaxy Note 3.

En dat terwijl Samsung wel wat extra geld kan gebruiken: de laatste kwartalen zullen wat lastiger worden voor de fabrikant. En om de opvolger van de Note 4 aan te kondigen, zul je wel van de voorraden af moeten.

Lees hier wat de Samsung Galaxy S5 zo bijzonder maakt.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones