Galaxy S5 Mini krijgt 4,5 inch scherm

samsungNatuurlijk gingen we er al vanuit dat op korte termijn een Mini versie van de nieuwe Samsung Galaxy S5 aangekondigd zou worden, maar dit was tot op heden nog geen feit. Tot deze week. Er zijn specificaties van de Galaxy S5 Mini uitgelekt waarin o.a. over een 4,5 inch scherm wordt gesproken.

Specificaties nieuwe Galaxy S5 Mini uitgelekt

De bekende Samsung Nieuwssite Sammobile heeft laten weten dat er verschillende specificaties voor de Galaxy S5 Mini zijn uitgelekt. Zo zou de S5 Mini een iets groter scherm krijgen dan de Galaxy S4 Mini. Daarnaast krijgt het toestel een 8 megapixel camera.

Er is nog niets bekendgemaakt over de processor van de Galaxy S5 Mini. Wel zou hij 1,5 GB aan intern geheugen krijgen en 16 GB aan opslagcapaciteit. Naar verwachting wordt het toestel ook water en stofdicht.

samsung-galaxy

Prijs en beschikbaarheid

Op dit moment zijn er nog geen definitieve prijzen bekend en is er ook nog niet gesproken over een datum. We verwachten dat de Galaxy S5 Mini ongeveer even duur wordt als de Galaxy S4 Mini. Dit toestel kwam vorig jaar op de markt voor een prijs van € 499,-.

Wanneer het toestel leverbaar zal zijn in Nederland is nog onbekend. Wij denken dat Samsung het toestel enkele maanden na de lancering van de Galaxy S5 officieel zal aankondigen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones