Samsung Galaxy S5 Neo op komst

Samsung Galaxy S5 Neo op komst

Terwijl iedereen nu zijn ogen richt op de nieuwe Galaxy S6, lijkt Samsung de Galaxy S5 ook nog niet vergeten te zijn. Zo lijkt het er op dat wij dit jaar nog de Galaxy S5 Neo nog kunnen verwachten en volgens bronnen moet dit de goedkopere versie gaan worden van de bestaande Galaxy S5. Qua design zal er niet veel wijzigen, maar onderhuids zal de Galaxy S5 Neo gaan inleveren op specificaties om zo een goedkoper model op de markt te kunnen zetten.

Specificaties
Volgens betrouwbare bronnen beschikt de S5 Neo over een 5.1 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1080 x 9120 pixels. Op het gebied van de processor zien wij al de eerste wijzigingen, want voor deze gelegenheid maakt Samsung gebruik van zijn eigen processor. De S5 Neo zal beschikken over de quadcore Exynos 7580 met een rekensnelheid van 1,6 Ghz. Hiermee levert de Neo dus zeker wat in als het gaat om prestaties. Opvallend genoeg lijken overige specificaties vrijwel onaangetast te zijn. Zo beschikt de nieuwe Neo over 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslagruimte en treffen wij aan de achterzijde ook een 16 megapixels camera aan. Aan de voorzijde heeft de camera zelfs een verbetering ondergaan en treffen wij nu een 5 megapixels camera aan.

Beschikbaarheid
Het is onbekend wanneer de nieuwe Galaxy S5 Neo beschikbaar gaat komen. Wel kunnen wij wel vaststellen dat de Neo-serie altijd goedkoper is dan de telefoon waarop ze gebaseerd zijn. Met zekerheid kunnen wij dus zeggen dat ook deze Neo goedkoper op de markt zal komen dan de huidige Galaxy S5.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Reacties (2)
Emy Brinkman schreef op 26 juni 2017 om 23:54

Ik heb nu de A5
En wil graag de S5
Of de S5 neo
Wat kost een abonnement

René Dekker schreef op 27 juni 2017 om 10:44

Beste Emy,

Bedankt voor je bericht. De S5 is helaas niet meer leverbaar. De S5 Neo wordt nog wel door enkele webwinkels aangeboden.
Een overzicht van de prijzen van dit toestel vind je hier: https://www.telefoonabonnement.nl/mobiele-telefoon/Samsung/Samsung-Galaxy-S5-Neo/

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones