19 mei 2015 door in Samsung.

Het gaat lekker met de nieuwe Samsung Galaxy S6: het toestel ging vanaf 10 april in de verkoop en is in de daaropvolgende maand meer dan tien miljoen keer verkocht. Dat vertelde een anonieme hooggeplaatste Samsung-medewerker aan The Korea Herald.

Wanneer?

Heel precies is de medewerker ook weer niet. Want wordt de Galaxy S6 Edge ook meegeteld? En in hoeveel dagen was deze mijlpaal precies bereikt? Soortgelijke cijfers zien we bij z’n voorgangers: de Galaxy S5 en Galaxy S4. De Galaxy S5 bereikte deze mijlpaal na 25 dagen. Bij voorganger Galaxy S4 duurde het twee dagen langer, die kwam uit op 27 dagen.

Vergelijking

Dat wil niet zeggen dat de Galaxy S5 het beter deed dan de Galaxy S4.  Bij de S5 zakte de verkoop na de succesvolle eerste maand dramatisch in, waardoor het toestel slechter werd verkocht dan de S4.

Als we de analisten mogen geloven, zullen er in ieder geval nog heel wat exemplaren van de Galaxy S6 over de toonbank vliegen. Hun voorspellingen variëren tussen de vijftig en zeventig miljoen exemplaren. We wachten de officiële cijfers van Samsung geduldig af.

Galaxy S6 (Edge)

De Galaxy S6 is de eerste Samsung-telefoon met draadloos opladen ingebouwd. Daarnaast heeft de Galaxy S6 Edge het eerste scherm dat aan beide zijden is gebogen.

Samsung Galaxy S6 aanbiedingen
1500 min/sms
1.5 GB3G
2 jaar
Eenmalig: 0,00
25,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
100 min/sms
5 GB4G
2 jaar
Eenmalig: 0,00
30,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
300 min + onbep. sms
1 GB4G
2 jaar
Eenmalig: 0,00
29,00 p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie

Bron: The Korea Herald

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones