‘Samsung Galaxy S7 beschikbaar in twee...

samsung-image

Net als vorig jaar, zal Samsung ook dit jaar weer kiezen voor twee versies van de nieuwe Galaxy S smartphone. De Samsung Galaxy S7 zou namelijk in een reguliere uitvoering, en een ‘Edge’ uitvoering op de markt komen. Ondertussen is het al enige tijd geleden dat Samsung een Edge telefoon toevoegde aan de collectie, de Galaxy Note Edge van eind 2014. Sindsdien is er nog een Galaxy S6 Edge en een Galaxy S6 Edge Plus op de markt gekomen. Samsung lijkt dit dus voor te zetten met een Edge uitvoering van de Galaxy S7.

Galaxy S7 uitvoeringen

Deze berichten komen nu voor het doorgaans betrouwbare Sammobile. Zij weten te melden dat er twee Galaxy S7 telefoons op de markt komen, een normale versie en een Edge versie. De Edge versie onderscheidt zich natuurlijk door het gebogen scherm aan beide zijkanten. Volgens de bronnen, zou dit toestel in ieder geval in Amerika, Canada, China, Europa en Korea verkocht gaan worden. Een Nederlandse release is dus zeker wel te verwachten (van beide telefoons!).

Eerder hebben we weten te melden dat Samsung de Galaxy S7 de projectnaam Lucky mee had gegeven. Waarschijnlijk is Lucky de overkoepelende naam voor beide telefoons (normaal en Edge), en worden ze onderling van elkaar onderscheiden door de naam Hero en Hero2. De Galaxy S7 zal het nummer SM-G930 krijgen, waar de Galaxy S7 Edge SM-G935 toegewezen krijgt. Deze nummers zullen we de komende tijd maar eens goed in de gaten houden.

Specificaties Galaxy S7

Wat de specificaties van de Galaxy S7 worden, is nog niet helemaal bekend. Laatst verscheen er wel een benchmark van Project Lucky, die zou verwijzen naar de Galaxy S7, maar het gaat hier wel om een toestel met een scherm van 5,7 inch. Eerdere geruchten hadden het over twee verschillende versie van de Galaxy S7 op het gebied van schermgrootte, maar dit nieuwe gerucht spreekt van een verschil tussen een plat en gebogen scherm.

Hoe dan ook, de specificaties die we kunnen verwachten zijn een Snapdragon 820 processor of een Exynos 8890 processor, 4 GB RAM, 20 megapixel camera, QHD resolutie scherm en natuurlijk de nieuwste versie van Android: Android 6.0 Marshmallow.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones