Samsung Galaxy S7 Edge in Dubai al te koop?

Samsung Galaxy S7 Edge in Dubai al te koop?

Met het Samsung Unpacked evenement op 21 februari, waarmee het Mobile World Congress aftrapt, wachten wij nog op de officiële onthulling. Toch weten we al veel over de Galaxy S7 en S7 Edge. Nu blijkt dat het toestel  in Dubai zelfs al te koop is!

Galaxy S7 Edge met prijs en doosinhoud

Op Dubizzle (een soort marktplaats in Dubai ‘s) beweert iemand een echte Galaxy S7 Edge te willen verkopen. De man vraagt omgerekend in euro’s 1.100,00 Euro voor zijn S7 Edge. Hij beweert tevens een Galaxy S7 te koop te hebben, voor omgerekend 1.025,00 Euro. Dat zijn kleine bedragen voor een beetje Dubaise Sjeik die voor de commerciële lancering deze, potentieel een van de beste van 2016, smartphone wil bezitten.

Galaxy S7 geruchten in vogelvlucht

Je denkt bijna aan een ingenieuze reclamecampagne met al die S7-lekken de afgelopen tijd. Terwijl wij officieel nog van niets weten had een Vietnamese site al een vroege teaser. Een schot van de rug van het toestel. Daarna was er persmateriaal gelekt met de drie kleuren waarin de S7 leverbaar is. Toen dook er een video op van Samsung India waaruit bleek dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung weer waterbestendig is. En nu dus de S7 Edge in Dubai.

Enkele weetjes over de S7

De microUSB is weer terug van weggeweest! En ook een voortdurende klachten bij Samsung-apparaten en smartphones, de camera bult, is opgelost. De camera zal een stuk minder uit zal steken. De Samsung S7 wordt beweerd te bestaan uit een metalen frame en voor het overgrote deel uit glas. Haar lege batterij laadt je al in een half uur op tot 80 procent. Ideaal voor reizigers, zakenmensen en frequente bellers.

Ondanks dat we nu al zo veel weten over de nieuwe Samsung Galaxy reeks wachten wij met spanning op de daadwerkelijke onthulling!

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Gerucht:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding