Samsung Galaxy S7 Edge ontvangt veiligheidsupdate

Samsung Galaxy S7 Edge ontvangt veiligheidsupdate

Ben jij de trotse bezitter van een Samsung Galaxy S7 Edge? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is namelijk een veiligheidsupdate op komst voor jouw toestel. Deze patch werkt de beveiliging van jouw toestel bij naar de laatste standaarden.

Samsung is er de laatste tijd als de kippen bij als het gaat om het up-to-date houden van de beveiliging van hun telefoons. Eerder werd al bekend dat de Galaxy J7 Prime nu al voorzien wordt van de augustus veiligheidspatch en ook het vlaggenschip van vorig jaar wordt gelijk bijgewerkt. Dat blijkt uit vanochtend verschenen berichten van diverse Galaxy S7 Edge eigenaren uit onder meer Thailand en Mexico. Zij maken melding van een verschenen veiligheidsupdate waarmee hun toestel wordt bijgewerkt naar de nieuwste veiligheidsstandaard. Niet alleen handig, maar ook zeer cruciaal. Tegenwoordig doen mensen vrijwel alles met hun mobiele telefoon, dus op beveiliging mag absoluut niet bespaard worden.

Wat verhelpt de update?

De nieuwe update verhelpt onder meer twaalf kwetsbaarheden in Samsung’s software voor het apparaat. Wat deze kwetsbaarheden precies inhouden, valt te lezen in de begeleidende tekst die je te zien krijgt tijdens het updaten. Kwetsbaarheden klinkt immers behoorlijk ernstig. Het zijn immers veelal kleine fouten in de software waardoor kwaadwillenden een ingang in je telefoon zouden kunnen creëren. Verder verhelpt de update nog een kleine 30 fouten in het algemene Android besturingssysteem. Deze verbeteringen worden aangedragen door Google, de eigenaar van het systeem.

De firmware draagt versie G935FXXU1DQH3 met zich mee. Samsung Galaxy S7 Edge bezitters in onder meer Mexico en Thailand maken melding van de update. Wanneer de update naar Nederland komt is nog niet bekend. Er kunnen immers nog aanpassingen van een lokale provider, zoals T-Mobile of Vodafone, aan toegevoegd worden. Tevens wordt verwacht dat de update spoedig ook uitrolt naar andere Galaxy telefoons, zoals bijvoorbeeld de onlangs uitgekomen S8.

Over de Samsung Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge is hét vlaggenschip van Samsung uit 2016 en staat nog steeds bol van de kwaliteit. Hij beschikt over een fraai 5.5 inch Super AMOLED-display met haarscherpe resolutie. Hierdoor wordt films kijken en games spelen een waar genot. Het toestel is stijlvol vormgegeven met mooie, symmetrische lijnen en vervaardigd uit de beste materialen waaronder metaal en glas. Hierdoor is hij naast een fraai plaatje ook nog eens zeer robuust en stevig. Ook als je fan bent van snelle prestaties en een goede camera ben je bij de S7 Edge aan het juiste adres. Aan de achterkant beschikt de Galaxy S7 Edge over een 12 megapixelcamera en onder de motorkap wordt hij aangedreven door een Exynos 8890 chipset.

 

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones