Samsung Galaxy S7 en S7 Edge: Beter, Sneller en Slimmer

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge: Beter, Sneller en Slimmer

Vandaag om 19:00 uur introduceerde Samsung op grootse wijze de nieuwe Galaxy S7 tijdens het MWC 2016 evenement. Een bombastische intro gevolgd door het verzoek aan de toeschouwers om de VR-bril op te doen die klaar lag. Hierna volgde een indrukwekkende serie 3D-scenes waarmee Samsung haar technische hoogstandjes toonde.

Introductie van de Galaxy S7

En daar waren ze dan, de nieuwe S7 en S7 Edge. De op 1 na meest populaire smartphone in de wereld is zojuist enorm opgewaardeerd. Het nieuwe toestel is een prachtig gevormde design product dat optimaal is afgestemd op de smartphone gebruiker. Dankzij allerlei ingenieuze handigheidjes kun je de S7 super eenvoudig gebruiken. Hieronder een aantal van de verbeteringen.

Performance Samsung Galaxy S7

Samsung presenteert de Galaxy S7 als een immense verbetering over de hele linie. Het nieuwe toestel heeft een tot 30% snellere processor en 60 % snellere GPU prestaties in vergelijking met de Samsung Galaxy S6. Zowel de Exynos en Snapdragon 820 processoren van de Galaxy S7 moeten die prestatieverbeteringen leveren. Goed nieuws voor alle filmers en fotografen want de microSD kaart is terug van weggeweest.

Galaxy S7 MicroSD

Galaxy S7 weer waterdicht

Samsung heeft de waterbestendigheid weer teruggebracht in de S7. Zeer fijn nieuws voor de ruige gebruikers onder ons. De smartphone is praktisch stofdicht en heeft een IP68-certificering. Deze certificering betekent dat het toestel een duik in water van 1 meter diep kan overleven. Toch adviseert Samsung dat je dat niet moet doet.Galaxy S7 Waterdicht

Scherm Samsung S7 en S7 Edge

De beide toestellen hebben een always-on-screen functie. Zo kun je constant bij houden wat er gebeurt in jouw wereld zonder dat je andere tot last bent met oplichtende schermen. Ondanks dat je altijd weet wat er gebeurt, verspil je weinig batterij omdat AMOLED-schermen kan oplichten met slechts een select aantal pixels.

De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een super handig swipe menu als je met je vinger langs de Edge gaat. Vanuit dit handige scherm kun je allerlei snelkoppelingen openen.

Galaxy S7 Always on

 

Je kunt de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge nu bestellen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones