Samsung Galaxy S7 familie is veilig!

Samsung Galaxy S7 familie is veilig!

In de aanloop naar de feestdagen wil Samsung over één ding heel duidelijk zijn; de Samsung Galaxy S7 familie is veilig.

De Galaxy Note 7 storm is eindelijk een beetje gaan liggen. Het toestel is terug gehaald en onder tussen kijken we al vooruit naar de Galaxy S8. Met de belangrijke feestdagen voor de deur heeft Samsung het vertrouwen in de Galaxy S7 lijn nog eens bevestigd.

Samsung staat achter de Galaxy S7 familie

Na alle batterij problemen van de Note 7 heeft Samsung alleen nog maar de Galaxy S7 vlaggenschepen. In een bericht op de Amerikaanse internetsite van de Koreaanse fabrikant zegt het bedrijf dat het volledig achter de kwaliteit en veiligheid van de Galaxy S7 familie staat.

Samsung staat achter de kwaliteit en veiligheid van de familie Galaxy S7. Er zijn geen bevestigde incidenten geweest van interne storingen van batterijen bij deze toestellen waarvan er meer dan 10 miljoen gebruikt worden door consumenten in de Verenigde Staten; echter, hebben we een aantal incidenten bevestigd die zijn veroorzaakt door ernstige externe beschadigingen. Tot Samsung het toestel verkrijgt en kan onderzoeken, is het onmogelijk om de werkelijke oorzaak van een incidenten bepalen.

Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Galaxy S7 familieDe Galaxy S7 familie bestaat uit drie toestellen. De Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en Galaxy S7 Active. De S7 familie werd aan het begin van dit jaar geïntroduceerd. De vlaggenschepen werden lovend ontvangen en zorgde er voor dat Samsung waanzinnig goede cijfers kon presenteren in het tweede kwartaal van 2016.

Galaxy S7 specs

De Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn high-end smartphones. Beiden worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 820. Een van de snelste processors van 2016. De quad-core processor heeft 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslag.

De S7 heeft een 5,1-inch Quad-HD AMOLED beeldscherm. Het scherm is super scherp en Samsung heeft misschien wel de beste beeldschermen voor smartphones. Achterop vind je een 12-megapixel camera en voorop een 5-megapixel camera voor selfies. Een 3.000 mAh batterij geeft de S7 zijn power.

De Galaxy S7 Edge is de grote broer van het tweetal. Het toestel heeft een 5,5-inch Quad-HD AMOLED beeldscherm met afgeronde randen. Qua specificaties zijn de beide toestellen gelijk. Behalve dat de S7 Edge een 3.600 mAh batterij heeft.

Samsung staat achter de kwaliteit en veiligheid van de S7 familie. Het Koreaanse bedrijf heeft zijn Note 7 terug moeten roepen en heeft nog maar één troef in de markt. De Galaxy S7 Edge is een van de beste alternatieven voor de Note 7. Toch zullen Note fans de S Pen zeker missen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones