samsung-image
7 oktober 2015 door in Samsung.

Nog niet zo lang geleden heeft Samsung de Galaxy S6 Edge Plus (en Note5 in Amerika en Azië) aangekondigd, dus kunnen we al weer verder kijken naar het volgende toptoestel van Samsung. Deze zal waarschijnlijk de Galaxy S7 worden, die ergens rond maart 2016 (of eerder?) zal verschijnen. De geruchtenmolen voor dit toestel komt langzaam op gang, zo merken we ook weer na dit nieuwe bericht. Er wordt namelijk gesproken van drie verschillende versies van de Galaxy S7.

Varianties op processor

Eerder gingen er geruchten dat Samsung de Galaxy S7 al in verschillende versies op de markt zou brengen. Dit zou betekenen dat hier een Galaxy S7 en een Galaxy S7 Edge zouden verschijnen. Dit gerucht heeft het echter, zo lijkt het, enkel op de reguliere Galaxy S7 die ook nog eens kan verschillen.

Het verschil zou te merken zijn op het gebied van de processor. Samsung koos vorig jaar voor de eigen Exynos 7420 voor in de Galaxy S6. Dit omdat de Snapdragon 810 erg controversieel was omdat het last had van oververhittingsproblemen. Geen reden om te denken dat dit met de Snapdragon 820 weer zo zou zijn, dus dat zou een optie worden voor de Amerikaanse en Aziatische markt.
In Europa zou Samsung de Galaxy S7 aandrijven door de Exynos 8890 processor, ook wel bekend als de Exynos M1. Deze M1 zal naast in Europa, ook in Japan en Zuid-Korea verschijnen.
Dan is er nog de derde variant van de Galaxy S7, die een Exynos 7422 als processor zou krijgen. Deze laatste variant zou beschikbaar gemaakt worden voor India.

Galaxy S7 specificaties

Heel veel meer wat betreft de specificaties van de Galaxy S7 weten we eigenlijk nog niet. Wel wordt er over dingen gesproken en geschreven. Zo zou de microSD kaart toch nog terug kunnen keren naar de S7, en komt Samsung waarschijnlijk weer met een normale en een Edge versie aanzetten. Verder zou het design een unibody worden van een magnesium legering, waardoor het toestel steviger en lichter zou worden.
Een aankondiging van de Galaxy S7 zou overigens ook zomaar eerder kunnen gebeuren dan tijdens het MWC in maart. Zo werden de Galaxy Note5 en Galaxy S6 Edge Plus verassend genoeg al in augustus aangekondigd. Dit deed Samsung om de concurrent even voor te zijn. Als dit goed uitgepakt heeft, waar het wel op lijkt, kan het zo zijn dat ze dit met de Galaxy S7 ook weer zullen proberen.

(bron)

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones