‘Samsung Galaxy S7 release op 11 maart’

Februari breekt weer bijna aan, wat betekent dat het Mobile World Congress bijna begint. Zoals elk jaar kunnen we hier weer nieuwe (high-end) smartphones verwachten. Dit jaar zullen we bijvoorbeeld de Galaxy S7 zien verschijnen. Volgens een nieuw gerucht zal de release van de Galaxy S7 in maart plaatsvinden. De 11e van maart om precies te zijn.

Release Galaxy S7

Op Twitter laat @evleaks weten dat 11 maart de release dag zal zijn voor de Galaxy S7. Dit is overigens wel een release in de VS, maar wellicht dat we hem dan ook al in Europa (Duitsland bijvoorbeeld) kunnen verwachten. Hiermee zou de Galaxy S7 bijna een maand eerder uitgegeven worden dan de Galaxy S6, die op 10 april 2015 zijn release kreeg. Overigens was het al wel zo dat je de Galaxy S6 een dag na de aankondiging al kon pre-orderen, waardoor de release zo spoedig mogelijk ook in Nederland was. Dit zal Samsung ook weer met de Galaxy S7 kunnen doen, waardoor we die misschien ook al wel op 11 maart in Nederland kunnen hebben.

Over de Galaxy S7

Samsung zal dit jaar weer een nieuwe Galaxy S telefoon uitbrengen, de Galaxy S7. De S7 zal echter niet de enige variant zijn. Zo gaan de geruchten dat er drie verschillende varianten van de Galaxy S7 komen. Naast de ‘gewone’ Galaxy S7, kunnen we ook een S7 Edge en S7 Edge Plus verwachten. Deze zullen van elkaar verschillen op het gebied van het scherm. Zo heeft de S7 Edge een gebogen scherm en heeft de Galaxy S7 Edge Plus een gebogen scherm én een groter formaat van 5,7 inch. Wat betreft de overige specificaties zullen de telefoons waarschijnlijk wel hetzelfde zijn.

Dit betekent dat ze een Exynos 8890 processor of een Snapdragon 820 processor zullen krijgen, afhankelijk van het land waar je de S7 koopt. Verder is er ruimte gemaakt voor 4 GB RAM, 32 GB interne opslag, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Een extra functie die we bij de Galaxy S7 kunnen verwachten, is Vivid Photo. Dit werkt op eenzelfde manier als Live Photo’s van de iPhone 6s.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Reacties (2)
Mark schreef op 24 januari 2016 om 20:48

Ik word een beetje moe van het wachten.
Ze vertellen eerst ja begin 2016 komen de nieuwe smartphones bla bla bla. En vervolgens laten LG Samsung Sony HTC iphone allemaal wachten op hun nieuwe vlaggenschepen in 2016. Er is er nog geen 1 die de ballen heeft gehad om de consument blij te maken met de daadwerkelijke release van hun highend flagship in 2016 PFFFFFFFFF

Ruud Kok schreef op 25 januari 2016 om 10:02

@Mark: Gelukkig hebben we nog 340 van de 365 dagen in 2016 voor de boeg, en hebben de fabrikanten dus nog alle mogelijkheden om met gave toestellen te komen. En 11 maart kun je zelfs aardig onder ‘begin 2016’ vatten toch? 🙂

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones