Galaxy S7 & S7 Edge “mooiste” ter wereld?

Galaxy S7 & S7 Edge “mooiste” ter wereld?

Lang voor de introductie gonsde het al van de geruchten rond de Samsung Galaxy S7 broers. De introductie zelf was nog maar een formaliteit aangezien wij alles al wisten. Toch wist Samsung de zaal te intrigeren met een waar spektakelstuk. Nu we even de tijd hebben gehad om de apparaten te voelen en zien kunnen we een mening gaan vormen. Wat vindt men van de nieuwe vlaggenschepen.

Galaxy S7 broers de Mooiste op de planeet

Vorige week kondigde DJ Koh, president van Samsung Mobile Communications Business, de Galaxy S7 en S7 Edge aan als “mooiste smartphones op de planeet.” Natuurlijk zegt elke fabrikant over zijn eigen producten dat het de mooiste en beste zijn in de markt. Toch is het interessant om na het MWC 2016 eens te kijken hoe mensen kijken naar de nieuwste smartphones van 2016. Heeft Koh gelijk of zijn er andere mobiele telefoons die in aanmerking komen voor de Mooiste van de planeet.

Beste Smartphone introducties MWC 2016

Via twitter heeft een van de grote namen in Smartphone wereld een poll gedaan over de beste introducties van nieuwe toprange telefoons. Uit deze lijst halen we ook enkele kansmakers voor de titel mooiste telefoon. De HTC met haar HTC One M9 is een van de kansmakers voor deze titel. Uiteraard ziet men de LG G5 als grote kansmaker. Met een revolutionair nieuw systeem waarmee je het toestel omtovert tot een ‘professionele’ camera of heuze mp3speler. Daarnaast is Sony met de Xperia X en XA een serieuze concurrent voor de titel. De meeste stemmen eindigen toch bij de broers Galaxy S7 en S7 Edge. Samsung maakte indruk op het MWC maar het gevecht om de titel is wat geflatteerd aangezien Apple, Sony en HTC nog volgen met hun vlaggenschepen.

Uit een onderzoek van online techmagazine PhoneArena blijkt in ieder geval dat bijna 50% van haar bezoekers de S7 broers tot de mooiste smartphone op de planeet acht.

Het is nog erg vroeg om nu al een telefoon tot mooiste van de planeet te benoemen. 2016 beloofd namelijk een interessant jaar te worden en we kunnen niet wachten tot bijvoorbeeld Apple gaat reageren of wij eindelijk de paradepaardjes van Sony en HTC gaan zien.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones