‘Samsung Galaxy S7 wordt weer waterdicht’

De aanstaande onthulling van de Galaxy S7 lijkt steeds weer dichterbij te komen, en zo verschijnen er ook weer meer geruchten. Enkele geruchten bevestigen elkaar weer een beetje, zo ook weer dit gerucht. We kunnen van de Samsung Galaxy S7 namelijk verwachten dat deze weer waterdicht zal worden én ondersteuning biedt voor een microsd kaart. Dit zou Venturebeat hebben vernomen van een aantal bronnen.

Waterdichtheid komt weer terug

De Galaxy S6 was voor Samsung een hele andere richting dan het eerder had gedaan met de Galaxy S serie. Omdat er zoveel kritiek werd geuit op het design en de verkoopcijfers die daarmee gepaard leken te gaan, had Samsung besloten om het roer om te gooien. Het resultaat was een telefoon met een design van metaal en glas en een speciale versie met een gebogen scherm, de Galaxy S6 Edge variant. Omdat er van een ander materiaal gebruik gemaakt werd (metaal in plaats van plastic) was het niet meer mogelijk om de Galaxy S6 waterdicht te houden. Hiertoe werd dus besloten om dat te laten voor wat het is. Maar in 2016 zal deze functie dus weer terugkeren naar de Galaxy S7. Dit zou in de vorm van een IP67 certificering zijn.

Microsd kaart voor Galaxy S7

Een ander punt van kritiek bij de Galaxy S6, was dat het niet meer mogelijk was om het geheugen uit te breiden. Samsung had bijvoorbeeld bij Apple kunnen zien dat het goed werkte om verschillende versies aan te bieden, waarvan enkel het geheugen verschilde. Probleem was dat de kopers van de Galaxy S-serie wel altijd gewend waren dat het mogelijk was om het geheugen uit te breiden. Mede daarom zou Samsung weer besluiten om terug te keren naar een slot voor een microsd kaart. Hierdoor zou je het geheugen tot 256 GB uit kunnen breiden, wat voor de meeste wel genoeg zal zijn.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones