Samsung Galaxy S8 in Red Burgundy kleur aangekondigd

Samsung Galaxy S8 in Red Burgundy kleur aangekondigd

De Samsung Galaxy S8 is vanaf vandaag ook in Red Burgundy kleur verkrijgbaar. Dan moet je echter wel in Zuid-Korea bij een winkel aankloppen. Een Europese introductie staat wel op de planning, maar wanneer is de vraag.

Het is geen geheim dat Samsung achter de schermen al maanden bezig is met het toevoegen van een nieuwe kleur voor de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus. Nadat het toestel al in zes verschillende kleuren beschikbaar was, komt daar met ingang van vandaag een nieuwe kleur bij. Het toestel is vanaf vandaag, 28 november, namelijk ook in Red Burgundy kleur te bestellen. Enthousiast geworden? Helaas dienen wij in Nederland nog even geduld te hebben. De nieuwe variant maakt zijn debuut immers in thuismarkt Zuid-Korea. Wel geeft Samsung in het persbericht aan de beschikbaarheid in de komende maanden uit te breiden. Naar verluidt komt het toestel uiteindelijk dus ook wel onze kant op. Een specifiek tijdslot durven we er echter niet op te plakken. De Red Burgundy uitvoering beschikt over dezelfde specificaties als de andere kleuren en heeft een idem dito prijskaartje.

Kleurenpalet: nu ook Samsung Galaxy S8 Red Burgundy

Momenteel is de Samsung Galaxy S8 (Plus) beschikbaar in maar liefst zeven kleuren: Midnight Black, Maple Gold, Arctic Silver, Orchid Grey, Rose Pink, Coral Blue en vanaf nu Burgundy Red. Wel verschilt de beschikbaarheid per markt. Zo kunnen wij in Nederland enkel onze handen leggen op de eerste twee varianten: Midnight Black en Maple Gold. Sommige winkels bieden daarbij ook de Coral Blue uitvoering aan. Tijdens de presentatie van de Samsung vlaggenschepen afgelopen maart werden slechts vier kleuren onthuld. Geheel volgens traditie voegt Samsung in de loop der tijd steeds nieuwe kleuren toe. Momenteel kost de Samsung Galaxy S8 overigens ‘maar’ zo’n 599 euro voor een los toestel. Dit is een flink stuk lager dan de adviesprijs van 749 euro waarmee hij geïntroduceerd werd.

Over de Samsung Galaxy S8: vlaggenschip tot op het bot

De Samsung Galaxy S8 is een unieke verschijning dankzij zijn grote schermoppervlak. Maar liefst 84 procent van de gehele voorzijde bestaat uit actief gebruikt scherm waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt voor de weergave van apps, films en games. Bovendien is het AMOLED-paneel voorzien van een haarscherpe resolutie waardoor beelden fraai ogen. Onder de motorkap is de Samsung topper uitgerust met de beste specificaties van het moment. Hierdoor reageert hij razendsnel op aanrakingen en hoef je nooit lang te wachten voordat een app is geladen. Ook de fotokwaliteit is indrukwekkend te noemen. Voornamelijk de aanwezige functies en standen weten ons te bekoren.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones