Samsung Galaxy S8 Plus met dual-sim vanaf nu te koop

Samsung Galaxy S8 Plus met dual-sim vanaf nu te koop

Het is geen verrassing meer dat Samsung bezig was met een dual-sim versie van diens Galaxy S8 Plus. Afgelopen week schreven wij hier immers al over en nu is daar dan het moment aangebroken dat het toestel ook daadwerkelijk te koop is. Voorlopig valt het toestel enkel te bestellen via de officiƫle website van Samsung en haal je hem voor een bedrag van 899 euro in huis.

Goede ontvangst

De Samsung Galaxy S8 en diens grotere broer, de Galaxy S8 Plus, werden beiden afgelopen maart aangekondigd en werden in april beschikbaar in ons kikkerlandje. Beide toestellen verkopen sindsdien meer dan prima en ontvingen al vele awards. Vooral het innovatieve design met vrijwel complete afwezigheid van schermranden – het Infinity Display – wordt hierbij geroemd. Samsung brengt vaak meerdere versies van diens toestellen in een later stadium op de markt en bij de Samsung Galaxy S8 Plus is dit niet anders. Zo werd van de week al bekend dat er een Pink Rose uitvoering van het toestel aan zit te komen en nu is dus ook de dual-sim variant te verkrijgen.

Met een dual-sim telefoon ben je bereikbaar op twee nummers tegelijkertijd. Je kunt er immers twee simkaarten tegelijkertijd in gebruiken. Hiermee is een dual-sim telefoon dus ideaal voor ondernemers, zzp’ers en mensen met een telefoon van de zaak.

Over de Samsung Galaxy S8 Plus

De Samsung Galaxy S8 Plus beschikt over een schitterend 6.2 inch groot scherm welke gebruik maakt van een Super AMOLED-paneel. Hierdoor is het scherm haarscherp en vallen zelfs de kleinste details op. Verder is het toestel razendsnel dankzij zijn Exynos 8895 chipset in combinatie met maar liefst 4 GB aan werkgeheugen. Daarnaast maak je de meest schitterende foto’s dankzij een 12 megapixel sensor aan de achterzijde. Deze camera is onder meer in staat Full-HD video’s op te nemen en beschikt verder over gezichtsherkenning en HDR-modus.

De selfie-camera heeft een resolutie van 8 megapixel meegekregen. Het toestel gaat hierbij lekker lang mee dankzij zijn 3500 mAh accu en opladen gaat bovendien lekker snel dankzij Quick Charge techniek. De Samsung Galaxy S8 Plus heeft een adviesprijs van 849 euro. De dual-sim variant kost dus 50 euro mee en heb je voor 899 euro in huis. Een fiks bedrag, maar dan heb je ook wat.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones