Nieuwe Samsung Galaxy S8 bijna randloze Render gespot

Nieuwe Samsung Galaxy S8 bijna randloze Render gespot

Zoals het hoort bij smartphones en zeker vlaggenschepen, lijkt er geen eind te komen aan alle Galaxy S8 renders. Vandaag zien we weer een exemplaar via het Chinese Weibo.

Het prachtige ontwerp laat de potentiële Samung Galaxy S8 zien als een toestel zonder bezels aan de zijkant en zeer smalle bezels boven en onder. De typisch Samsung home knop heeft zelfs ruimte moeten maken. De verwachtingen van de Galaxy S7 opvolger zijn in ieder geval groot.

Samsung S8 render

Galaxy S8 render

Renders geven een beeld van hoe een toekomstige telefoon er uit kan zien. Ze worden gemaakt vanuit geruchten die rond gaan in de smartphone wereld. Deze renderen toont enkele van de geruchten die we tot nu toe hebben gehoord. Een daarvan is het verwijderen van de fysieke home knop. De Galaxy S8 render laat een dubbel gebogen scherm zien en dunne randen aan de boven- en onderkant van het toestel. Waar vroeger Samsung logo in prijkte, bovenin, is nu alleen nog ruimte voor de luidspreker, front camera en enkele sensoren. De onderste rand is nu uitsluitend voor het logo. Met de nieuwe techniek van Qualcomm zou het natuurlijk kunnen, dat we daar wel een vingerafdrukscanner vinden. Qualcomm heeft namelijk een nieuwe vingerafdrukscan techniek waarbij de vingerafdrukscanner onder een metalen of glazen oppervlakte zit. Deze techniek wordt al door Xiaomi gebruikt. Het ontwerp laat een beeldscherm/behuizing ratio van 90% zien.

Het ontwerp werd op Weibo gepost en een medewerker van Samsung zag deze post. Hij prees het ontwerp, maar voegde hieraan toe dat de Samsung Galaxy S8 er niet zal uitzien zoals deze render.

Geruchten Samsung Galaxy S8

De geruchten molen rond de Galaxy S8 draait al even en een overzicht vind je hier. Het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse smartphone fabrikant zal in ieder geval een 10nm processor bevatten. De Snapdragon 835 van Qualcomm of de nieuwe Exynos processor uit eigen huis. We mogen bijna zeker zijn van minstens 6 GB aan werkgeheugen en natuurlijk een uitstekend AMOLED beeldscherm. Samsung brengt minstens twee varianten uit. Er gaan al geruchten over het grotere toestel dat exclusiever wordt. Net als bij de Apple iPhone 7 Plus zal de grote versie een dubbele camera krijgen. Samsung wil namelijk het verschil tussen beide modellen groter maken.

Galaxy S8 Harman

Recent heeft Samsung Harman overgenomen voor 8 miljard dollar en we verwachten dat het audio bedrijf het geluid uit de Galaxy S8 op zich neemt.

In de komende maanden gaan we nog veel zien van het aankomende Galaxy S8 vlaggenschip. Wij houden je op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones