Samsung Galaxy S8 kan wel tegen een stootje

Samsung Galaxy S8 kan wel tegen een stootje

De Samsung Galaxy S8 kan wel tegen een stootje. Dat bewijst Jerry van het Youtube kanaal JerryRigEverything. Hij onderwerpt het nieuwste vlaggenschip van Samsung aan een serie tests waarbij de bouwkwaliteit van het toestel op de proef wordt gesteld. Wat blijkt? De Samsung Galaxy S8 kan wel tegen een stootje.

S8 wordt gemarteld

Indien je er niet tegen kunt om te zien hoe een doordacht, ingenieus en innovatief apparaat als de Samsung Galaxy S8 te grazen wordt genomen, raden we je aan om even weg te klikken. Jerry van het kanaal JerryRigEverything, heeft het toestel namelijk onderworpen aan een serie vernietigende tests. In het filmpje, dat hieronder is bijgesloten, is te zien hoe Jerry het toestel onder meer bekrast, buigt en verbrandt. Wij worden altijd enigszins ongemakkelijk bij het aanschouwen van dit soort taferelen, aangezien we de pijn bijna letterlijk voelen. Hoe dan ook, de Samsung Galaxy S8 komt er zeer goed vanaf en doorstaat de tests glansrijk.

Hij buigt niet

Voornamelijk de zogenaamde bend test, waarbij Jerry het toestel probeert om te buigen, versterkt ons enthousiasme voor het toestel. Het is nog niet zo lang geleden toen bleek dat de Samsung Galaxy S6 redelijk snel verboog wanneer mensen het toestel bij zich droegen in een te strakke broek. Helemaal bij de S8 zou je verwachten dat buigzaamheid een heikel punt zou worden, door zijn grote Infinity Display. Niets is echter minder waar: het toestel geeft geen krimp en buigt totaal niet mee. Wat leert dit filmpje ons? Ook al ben je een vrije lompe gebruiker, de S8 kan wel tegen een stootje. Benieuwd of de Samsung Galaxy S8 ook voor jou een goede keus is? Lees dan even de onderstaande beschrijving.

Samsung Galaxy S8 specificaties

De Samsung Galaxy S8 beschikt over een beeldschermdiagonaal van 5.8 inch met een standaardresolutie van 1440 bij 2960 pixels. De resolutie is overigens zelf in te stellen. Wanneer je dus bijvoorbeeld een gedetailleerde film aan het kijken bent, zet je de resolutie omhoog. Maakt het niet uit hoe scherp het beeld is, zet je de resolutie omlaag. Het toestel wordt aangedreven door een krachtige Exynos 8895 chipset welke maar liefst acht processoren bevat. Vier van deze kernen zijn geklokt op een snelheid van 2.3GHz, de overige vier hebben een snelheid van 1.7GHz. De GPU is een Mali-G71 MP20  welke voor spetterende kleuren op je scherm zorgt. Aan de achterkant maak je schitterende foto’s dankzij een krachtige 12 megapixelcamera. Deze camera beschikt onder meer over autofocus en een LED-flitser. Selfies maak je met behulp van een 8 megapixelcamera.

De Samsung Galaxy S8 is inmiddels al geleverd aan mensen die het toestel in de pre-order fase hebben besteld. Ben jij niet één van deze gelukkigen, kun je het toestel vanaf 28 april verkrijgen.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones