Samsung heeft marktaandeel van 50 procent in Nederland

samsungHeb jij een Samsung smartphone? Als dat niet zo is, ken je vast mensen die dit wel hebben. Ongeveer de helft van alle smartphones die op dit moment in omloop zijn in Nederland zijn afkomstig van het merk Samsung. Dit blijkt uit een onderzoek van het GfK over de eerste 5 maanden van 2013. Zelfs op de momenten dat er geen nieuw vlaggenschip van Samsung is gelanceerd zijn ze goed voor minimaal de helft van alle verkopen in Nederland. Volgens Samsung zelf ligt dit aan het brede assortiment dat ze voeren. Smartphones van Samsung zijn er in verschillende prijzen. Zo heb je al een smartphone met Android onder de honderd euro.

Marktaandeel van Samsung smartphones ligt boven de 50%

Vlak na de lancering van een nieuw vlaggenschip van Samsung, zoals bijvoorbeeld de nieuwste Samsung Galaxy S4 of de Samsung Galaxy Note 2 ligt het marktaandeel van Samsung smartphones boven de 50%. Samsung lanceert jaarlijks tussen de 50 en 70 nieuwe telefoons. Alle telefoons variëren in prijs tussen de 50 euro en 800 euro. Op deze manier weet Samsung voor iedereen een passend toestel te bieden.

Oude Samsung telefoons blijven lange tijd populair

Naast de verkoop van alle nieuwe mobiele telefoons van Samsung blijven de oudere modellen vaak nog lange tijd goed verkopen. Zo zijn de Samsung Galaxy Ace, De Galaxy S2 en de Galaxy S Advance op dit moment nog steeds razend populair terwijl deze modellen inmiddels al een paar jaar oud zijn.

Ben je nieuwsgierig naar een Samsung mobiele telefoon?
Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Samsung smartphones.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones