Samsung hekelt iPhone 6 in nieuwe reclames

Samsung hekelt iPhone 6 in nieuwe reclames

Oeps: wordt de iPhone 6 daar even flink op de hak genomen in de twee nieuwe reclamespots van Samsung. Deze spotjes laten zien waar de iPhone 6 tekortschiet ten opzichte van de Samsung Galaxy S6. Zo worden de schermranden van de Galaxy S6 Edge even flink opgehemeld en wordt benadrukt dat je de Galaxy S6 draadloos kunt opladen en bredere selfies kunt maken in vergelijking met de iPhone 6.

Het is niet de eerste keer dat Samsung via reclames Apple zo op de hak neemt. Toch is de laatste aanval alweer een jaar terug.

Zijkant scherm Galaxy S6 Edge

Als de Galaxy S6 Edge vergrendeld is, kan je alsnog de zijkant van het scherm bedienen. In beeld krijg je notificaties, nieuws, e-mail, Twitter en al die dingen, aldus de voice-over. “That’s a lot.” En dan de de rand van de iPhone 6, die tevoorschijn wordt gehaald. “This guy..”, nou ja, “has some buttons.”

“The math is clear: 6 is better than 6”, besluit het eerste spotje. Clear en nou ja, eigenlijk ook weer niet. Want zes en zes.. nou ja. Logica van Samsung, zullen we maar zeggen.

Draadloos opladen en selfies

Dan het tweede spotje. Daarbij wordt het draadloos opladen belicht en het maken van selfies.

De Galaxy S6 kun je draadloos opladen, dat is een feit. De iPhone 6 is zo ver nog niet en dat wordt even haarfijn duidelijk gemaakt. Vervolgens verschijnt het beeld van een familie-selfie, op beide telefoons. En ja: de Samsung Galaxy S6 neemt bredere foto’s. Een beetje spijtig voor de iPhone 6-gebruiker, die zijn oma van de foto af moet snijden. Sorry, oma.

De “math” is weer clear, aldus Samsung. “6 is greater than 6.” Het is echt een regelrechte aanval op de iPhone 6 en we zijn dan ook benieuwd of er een tegenreactie komt. Nu maar hopen dat ze bij Apple net zulke humor hebben.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones